Angajaţii Administraţiei Finanţelor Publice Târgu Mureş au recurs la protest ‘prin rotaţie’


Preşedintele Sindicatului Finanţe Mureş, Sebastian Sfîriac, a declarat presei, miercuri, că angajaţii Administraţiei Finanţelor Publice din Târgu Mureş participă prin rotaţie la protestele spontane declanşate pe fondul constatării unor diferenţe mari între salarizarea unităţilor fiscale din ţară, faţă de sediile centrale ale ANAF şi ale Ministerului Finanţelor.

”Miercuri, participă la protest mai mulţi angajaţi decât în zilele precedente. Angajaţii îşi desfăşoară totuşi sarcinile de serviciu şi sunt în protest prin rotaţie. Principala nemulţumire este legată de grilele de salarizare prevăzute în această lege a funcţionarilor publici. Nemulţumirea se manifestă, mai degrabă, pentru faptul că există multe categorii de persoane care au un coeficient de salarizare mult mai mare decât noi. Este o diferenţă extrem de mare între salarizarea unităţilor fiscale din ţară, din teritoriu, faţă de sediile centrale ale ANAF şi ale Ministerului Finanţelor”, a arătat Sebastian Sfîriac.

Acesta a precizat că, de la începutul protestului, în urmă cu trei zile, angajaţii au decis să lucreze prin rotaţie pentru a nu afecta activitatea instituţiei. AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.