Discreție la înmormântarea lui Sorin Țerbea

sorin terbea01Angajaţii Complexului President au solicitat mass-media, miercuri, printr-un comunicat de presă, să nu relateze despre înmormântarea afaceristului Sorin Ţerbea, decedat în accidentul de elicopter din urmă cu două zile, de la Tăureni, care este programată să înceapă joi, la ora 13.00.

‘Noi, angajaţii şi colaboratorii Complexului Hotelier President îl plângem pe cel care a fost de la bun început şeful nostru, Sorin Ţerbea. Momentele prin care trecem sunt foarte dificile şi grele în acelaşi timp, drept urmare rugăm toate instituţiile de presă scrisă, vizuală şi audio-vizuală să ne înţeleagă şi să nu publice niciun material privind înmormântarea omului de afaceri Sorin Ţerbea’, se arată în comunicat.

Omul de afaceri Sorin Ţerbea, decedat în urma prăbuşirii elicopterului în care se afla alături de trei oameni de afaceri germani, pilotul său şi o angajată de-a sa, va fi înmormântat joi în cimitirul din Sângeorgiu de Mureş, după ce va fi depus în prealabil la hotelul pe care îl conducea.

Slujba de înmormântare va avea loc, joi, în sala mare a Hotelului President, începând cu ora 13.00, după care omul de afaceri va fi condus pe ultimul drum şi înmormântat în cimitirul din Sângeorgiu de Mureş.

Un elicopter s-a prăbuşit, luni seară, în zona lacului numărul 7 din comuna Tăureni, iar în urma accidentului cinci persoane şi-au pierdut viaţa – Sorin Ţerbea în vârstă de 49 de ani, pilotul aparatului, Nicolae Iacobescu, şi trei oameni de afaceri germani, Tiberiu Deak de 59 de ani, Doina Deak de 56 de ani şi fiul lor, Tiberiu Deak de 33 de ani – iar una dintre pasagere, Elena Murar, de 40 de ani, a fost rănită uşor. Aparatul de zbor s-a prăbuşit la circa 400 de metri de la locul decolării.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.