Antonescu și Ponta la Zilele Reghinului

crin antonescu maria precup victor ponta vasile gligaPremierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, au fost prezenţi sâmbătă la Reghin, cu ocazia sărbătoririi a 150 de ani de la ridicarea localităţii de la rangul de târg la cel de Oraş Liber Regesc.

Primul-ministru a subliniat cu acest prilej aprecierea pe care o poartă primarului municipiului, Maria Precup. ‘Mă bucur că aveţi o primăriţă pe care o apreciez foarte mult’, a spus premierul. El a subliniat însemnătatea celor 150 de ani de când Reghinul este oraş: ‘Nu multe oraşe se pot lăuda cu 150 de ani de când au dobândit acest statut’, a spus premierul, potrivit unui comunicat dat publicităţii de municipalitatea din Reghin.

La rândul său, preşedintele Senatului a arătat importanţa convieţuirii între mai multe etnii şi credinţe religioase, considerând Reghinul un exemplu în acest sens.

La eveniment au fost prezenţi şi ministrul Apărării, Mircea Duşa, ambasadorul Austriei în România, Michael Schwarzinger, prefectul judeţului Mureş, Corneliu Grosu, preşedintele Consiliului Judeţean, Ciprian Dobre.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.