Anul școlar începe guvernamental

director generala 5 reghinȘcolile Gimnaziale vor începe noul an școlar cu doi directori noi. Concret, la Gimnaziul de Stat ,,Augustin Maior”, noul director, Maria Bogdan a fost numită s-o înlocuiască pe Cornelia Mera care a stat doi ani la conducerea instituţiei. În ceea ce priveşte adjuncţii şcolii aceştia au rămas la fel ca anul trecut: Maria Demeter şi Lavinia Zanfir de la Şcoala de muzică.

La Gimnaziul Florea Bogdan, directorul Gheorghe Conţiu s-a pensionat şi a lăsat conducerea şcolii pe mâna profesoarei de limba română Camelia Boariu, care a fost numit prin mandat, director adjunct rămânând acelaşi Ördög Zoltán. La Şcoala Generală Nr. 4 din cartierul Apalina, modificările s-au petrecut anul trecut în decembrie, când după mulţi ani Violeta Atănăsoaie a fost înlocuită cu Cireşica Ţigu, cea care a rămas în funcţie şi în acest an şcolar. La fel se prezintă situaţia şi la Gimnaziul ,,Alexandru Ceuşianu”, unde Jean Timuş va fi în continuare la conducerea unităţii de învăţământ.

Cea mai mare surpriză a venit de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 3 (aşa-zisa şcoală specială), unde după o lungă şedere pe scaunul de conducere ( 21 de ani), Ştefan Sabău, care mai are un an până la pensionare, a fost înlocuit cu Ioan Socol. Directorul adjunctul a rămas şi aici acelaşi Adriana Oprea.

3 licee – o schimbare

Referitor la liceele din oraş, doar o singură instituţie are o nouă conducere. Grupul Şcolar ,,Ioan Bojor” (fostul a liceu agricol), Alexandrina Lupescu a luat locul Claudiei Târnăvean. Adjuncţii însă au rămas şi aici neschimbaţi. În ceea ce priveşte celelalte licee, conducerile sunt aceleaşi şi în acest an, respectiv Ştefan Şerban la Grupul Şcolar Petru Maior şi Szilágyi Melinda la liceul ,,Lucian Blaga”.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.