Apa de la Weekend e bună

Polenul provoacă discuţii cu privire la calitatea apei din complexul Weekend.

Având în vedere faptul că pe unele rețele de socializare au apărut poze și comentarii legate de apariția anumitor substanțe deasupra apei din bazinele aparținând Complexului Week-end, consilierul primarului Claudiu Maior a afirmat pe pagina personală de Facebook că „în această perioadă, iarba și pomii eliberează polenul în aer, iar acesta este împrăștiat de vânt și se depune. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul bazinelor de la Week-end, unde, deasupra apei, s-a depus un strat de polen provenit de la florile de castan. ”

Conform specialiștilor, cel mai mare nivel de polen se înregistrează între orele 5:00 și 10:00 dimineața, iar în această perioadă apar și manifestări ale alergiilor provocate, în principal, de polenul eliberat de plante.

Foto: Szőke Zsolt

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Păi e foarte bine ca vine domnul Maior și ne liniștește. Eu zic că este nepotul lui Petru Maior încrucișat cu Universitatea de Medicină și Farmacie. Altfel nu se poate explica. De ce nu pune lângă părerea lui și un selfie cu el, acolo in bazin. Ca doar e polen. Nu?

  2. Dar la pozele cu mizeria din bazinul de barci de ce nu a transmis niciun comunicat?

    Cu stima,
    Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.