Apă şi canalizare în Luduş şi Iernut, cu fonduri europene

sorin lazarLocuitorii de pe 45 de străzi din Luduş şi 15 străzi din Iernut vor beneficia de servicii civilizate de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare, datorită extinderii şi reabilitării reţelelor din cele două localităţi cu ajutorul fondurilor europene. Investiţia face parte din proiectul Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, iar în urma finalizării lucrărilor peste 2.600 de utilizatori noi, se vor bucura de servicii civilizate de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare.

În urma finalizării procedurii de achiziţie publică, astăzi a avut loc la sediul S.C. Compania AQUASERV S.A. din Tîrgu-Mureş, semnarea contractului de lucrări, având ca obiect „Luduş/Iernut – Reabilitare/extindere sisteme de alimentare cu apă potabilă şi sisteme de canalizare, staţii de pompare apă potabila, staţii de pompare ape uzate şi conducte de refulare”, cu S.C. IZOREP S.R.L.. Autoritatea Contractantă este S.C. Compania AQUASERV S.A. Tîrgu-Mureş.

Acesta este cel de-al 10-lea contract de lucrări semnat în cadrul proiectului şi are o durată pentru execuţie de 18 de luni de la data emiterii ordinului de începere, la care se adaugă 12 luni perioada de notificare a defectelor. Valoarea maximă plătibilă este de 26.538.568,82 lei, la care se adaugă TVA, conform legislaţiei în vigoare.

Sursa: Aquaserv

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.