Apel umanitar pentru Filipine – Donații prin sms

filipineOperatorii de telefonie mobilă din România se alătură Apelului umanitar de urgență pentru Filipine, lansat de Crucea Roșie Română prin punerea la dispoziție, în mod gratuit, a unui număr scurt de sms.

Începând de vineri, 15 noiembrie, Crucea Roșie Română extinde posibilitatea de a sprijini Apelul umanitar pentru Filipine, prin contribuții la numărul scurt de sms 8829, unde se pot face donații de 2 euro/sms în toate cele trei linii de telefonie mobilă, Cosmote, Orange și Vodafone. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Cosmote și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
Pentru donaţii online se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro.
Conturile speciale în care pot fi depuse contribuţiile în bani, sunt deschise la BRD, Agenţia Piaţa Română: LEI:

RO36BRDE410SV29647144100 /
EURO: RO33BRDE410SV06871604100

Milioane de oameni din Filipine au mare nevoie de ajutor, după ce țara lor a fost afectată de cel mai puternic taifun care a lovit vreodată pământul. Crucea Roșie Română a lansat un apel umanitar de strângerea de fonduri pentru a contribui la asigurarea accesului la apă potabilă, alimente, pachete de igienă și adăpost pentru persoanele afectate de acest dezastru umanitar.
Ultimele cifre raportate de Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie arată că peste 11,3 milioane de persoane au fost afectate de această furtună, 670.000 de persoane au rămas fără adăpost, iar acum se luptă să supraviețuiască din cauza lipsei de hrană, adăpost și apă potabilă.
În acest moment, voluntarii Crucii Roșii Filipineze ajută miile de victime ale dezastrului, contribuind la căutarea persoanelor dispărute, la asistenta medicală a răniților și furnizând pături, prelate, apă potabilă, articole de igienă și alte materiale pentru adăposturi. Invităm pe toţi cei care vor să sprijine acest apel umanitar, companii, oameni de afaceri, organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, să doneze bani în conturile Crucii Roşii Române.
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: Nadia Lazăr, Coordonator media, tel: 0748.238.024.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.