Aqua Day SPA – ce ai fost și ce ai ajuns?

Copiii mei când trecem cu mașina pe lângă complexul Voiajor/Business Hotel din Corunca mă întreabă de fiecare dată: ”Tati aici e apa mare, așa-i?” Acolo au văzut amândoi, pentru prima dată, un bazin de înot – la Aqua Day SPA.

Am fost de zeci de ori acolo și am văzut cum se degradează încet această unitate. Nu mă mir și e absolut normal. Anii trec, miile de clienți care-i trec pragul lasă urme inevitabile. Am fost martorul cam tuturor defecțiunilor posibile și imposibile, toate remediate pe parcursul timpului: dușul fantezie (cred că cea mai lungă indisponibilitate); sauna umedă, dușurile de la vestiare, etc. Nimic atât de deranjant încât să sesizez conducerea unității sau să reacționez public.

Dar simt că în 2017, luna lui august, parcă am avut cea mai neplăcută experiență de până acum și îmi e ciudă pe Dacian Vlas, moștenitorul afacerilor după retragerea lui Florin Vlas pe care-l cunoșteam destul de bine.  Nu doar că mozaicul de pe treptele bazinului se desprind și devine din ce în ce mai deranjant, dar într-una dintre cele mai călduroase zile de până acum (mai exact ieri, 01.08.2017) să nu funcționeze dușurile de lângă bazin îmi ridică o simplă întrebare: cum intră oamenii în bazin? Fie că vin de pe terasă transpirați după plajă, fie că vin de jos neștiutori că sus nu mai sunt dușurile funcționale? Câți credeți că se duc jos să facă un duș înainte să intre în bazin? Dar când ies din bazin câți oameni se duc jos să facă un duș pentru a se clăti de substanțele (probabil formule cu clor) de curățenie și dezinfecție din bazin? Presupun că puțini, din păcate!

Da, Dacian Vlas, ca să puteți menține un nivel calitativ la care eu să-mi mai duc copiii la ”apa mare”  trebuie să reinvestești din venituri și să țineți instalațiile funcționale și în ordine.

Nu urmăresc nimic altceva decât să sensibilizez proprietarii și administratorii și promit să revin cu un articol de informare când condițiile s-au îmbunătățit!

Cristian Teodorescu

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.