Aquaserv are de recuperat datorii de 5 milioane de lei

aquaservOperatorul regional de apă, Compania AQUASERV S.A., a anunţat, miercuri, că datoriile tuturor asociaţiilor de proprietari din zona deservită se ridică la peste 5 milioane de lei, iar în cazul a şapte asociaţii care datorează în total suma de peste 1 milion de lei se va trece la sistarea apei de săptămâna viitoare.

”Compania AQUASERV este nevoită ca începând cu data de 9 iulie 2013 să sisteze furnizarea apei potabile către asociaţiile de proprietari/locatari, cu datorii mari către companie. În acest moment datoriile totale ale asociaţiilor de proprietari către AQUASERV sunt de peste 5 milioane lei. Cele 7 asociaţii de proprietari/locatari către care se va sista furnizarea apei potabile începând de luni, 9 iulie, au fost selectate în funcţie de vechimea datoriilor, acestea având datorii de peste 1 milion de lei, cu o vechime de cel puţin 90 de zile’, a precizat, miercuri, AQUASERV, într-un comunicat de presă.

În urma măsurii decise de operatorul regional faţă de cele şapte asociaţii de proprietari cu datorii mari din Târgu Mureş, Cristeşti şi Ungheni, peste 4.000 de persoane vor rămâne fără apă potabilă.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.