Aquaserv Reghin, în casă nouă

În data de 28 decembrie 2016 s-a desfășurat inaugurarea noului sediu al Companiei AQUASERV S.A., sucursala Reghin. Panglica inaugurală a fost tăiată de către ec. Maria Precup, primarul municipiului Reghin, Raluca Maior, directorul Dezvoltare al Companiei AQUASERV, şi de către ing. Gabriel Dumitrache, șef sucursala Reghin.

,,Noul sediu este achiziţia companiei Aquaserv. Principalul motiv pentru care am optat pentru această variantă este de ordin financiar. În vechiul sediu plăteam chirie; echivalentul a cinci ani de chirie a costat acest sediu. În consecinţă, în termen de cinci ani această investiţie se amortizează. Al doilea criteriu al deciziei noastre a fost comasarea casieriei şi a birourilor pentru a veni în sprijinul cetăţenilor. În acest fel, scurtăm drumul şi timpul pierdut de reghineni şi nu numai”, a declarat ing. Gabriel Dumitrache.

,,Dragii mei, să aveţi noroc! Fiecare pas înainte duce spre succes. E un mare avantaj că sub acelaşi acoperiş este atât contabilitatea, cât şi proiectarea. Sper să vă meargă bine, să avem o colaborare cât mai bună şi să ducem la bun sfârşit proiectul nostru în ceea ce priveşte problema canalizărilor. Toţi beneficiarii reţelelor de canalizare trebuie să-şi plătească taxele. Pe străzile unde există canalizare trebuie să obligăm cetăţenii să se racordeze la reţea, să eliminăm poluarea râurilor şi pâraielor din oraş”, a declarat ec. Maria Precup.
Noul sediu, situat pe str. Mihai Viteazu, nr. 59, permite desfăşurarea activităţii în condiţii mult-îmbunătăţite şi nu în ultimul rând, este mai uşor accesibil pentru clienţi, fiind situat în zona centrală a oraşului.

Imola Grama

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.