Arest preventiv pentru criminalul Szasz Imre Marton

Tribunalul Mureş a emis, luni, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Szasz Imre Marton, identificat ca fiind autorul atacului armat de duminică seara, dintr-un bar din Târgu Mureş, în urma căruia o femeie a fost ucisă, iar un bărbat a fost rănit.

Tribunalul Mureş a dispus arestarea preventivă a inculpatului începând cu data de 23 ianuarie 2017 şi până la data de 21 februarie inclusiv şi a respins cererea acestuia de luare a măsurii arestului la domiciliu.

Încheierea poate fi atacată cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

‘Din primele cercetări a reieşit că fapta a fost comisă din gelozie, cu premeditare, iar bărbatul rănit în bar a fost lovit din greşeală’, a declarat pentru AGERPRES prim-procurorul Parchetului de pe lângă tribunalul Mureş, Valentina Gândilă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş a precizat că, în urmă cu o săptămână, în baza sesizărilor depuse de victimă, a fost înregistrat un dosar penal pe numele agresorului, pentru loviri şi alte violenţe, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

O tânără de 28 de ani şi un bărbat au fost împuşcaţi, duminică seara, într-un bar din Cartierul Unirii din Târgu Mureş, de către un individ înarmat cu o puşcă de vânătoare cu alice, pe care o deţinea ilegal.

Cele două victime au fost preluate de echipajele SMURD sosite la faţa locului. Femeia a fost preluată în stare gravă şi a decedat la spital, iar tânărul a fost rănit în zona membrelor inferioare.

Imediat după ce a tras cele două focuri de armă, bărbatul a ieşit din bar, a aruncat arma peste un gard şi a fugit, fiind prins la scurt timp de un echipaj mixt al Jandarmeriei şi Poliţiei.

Luni seara, mai multe zeci de persoane au aprins lumânări lângă barul în care a avut loc atacul, în memoria tinerei ucise. AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.