Arestat pentru 11 furturi

La data de 6 aprilie 2017, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Tîrgu Mureş au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani, din Tg. Mureş, bănuit de comiterea a 11 furturi, fapte prin care a cauzat un prejudiciu de peste 15.000 de lei.

În perioada octombrie 2016 – aprilie 2017, poliţiştii au fost sesizaţi de 11 persoane care ar fi fost victime ale infracţiunii de furt, în timp ce se aflau în diverse localuri de pe raza municipiului Tg. Mureş.

Victimele au reclamat furtul unei biciclete, a unui laptop, a unei tablete, a 3 telefoane mobile şi a 5 genţi în care se aflau diferite bunuri şi bani, fiindu-le creat un prejudiciu de peste 15.000 de lei.

Din cercetările efectuate a reieşit că persoana bănuită de comiterea furturilor este un bărbat, de 42 de ani, din Tg Mureş, care a fost reținut de mai multe ori pentru 24 de ore, pentru comiterea de furturi.

La data de 07 aprilie 2017, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioada de 30 zile, pentru comiterea infracţiunii de furt.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.