Arestat pentru că şantaja o femeie că publică imagini compromiţătoare în urma unei relaţii

La data de 24 mai a.c. poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au prins în flagrant un bărbat, de 34 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce primea suma de 900 lei, de la o femeie, de 32 de ani, din municipiul Reghin, cu care ar fi avut o relaţie şi pe care în repetate rânduri, ar fi ameninţat-o cu difuzarea unor imagini compromiţătoare.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că din cursul lunii martie 2018 şi până în prezent, femeia ar fi fost ameninţată de bărbatul de 32 de ani, în mod repetat, că va difuza în mediul online, fotografii compromiţătoare cu aceasta, în cazul în care nu va întreţine relaţii sexuale cu el, solicitându-i totodată persoanei vătămate suma de 900 de lei, pentru a nu difuza fotografiile respective.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit documentarea activităţii infracţionale, la data de 24 mai a.c., faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 25 mai a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin să îl prezinte instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă de către lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.