Arestat pentru o bătaie filmată şi publicată pe internet

Doi tineri, din judeţul Mureş, sunt cercetaţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş pentru infracţiuni loviri sau alte violențe şi tulburarea ordinii și liniștii publice. O persoană a fost reţinută

La data de 24 iulie 2017, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare s-au sesizat din oficiu în urma vizionării pe internet a unor imagini postate pe o reţea de socializare, cu privire la faptul că doi tineri, au agresat un bărbat şi i-au aruncat bicicleta în ghena cu resturi menajere.
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, la data de 23 iulie 2017, pe raza municipiului Tg-Mureș, în jurul orelor 07.00, în public, doi tineri, de 22 şi 23 de ani, unul dintre aceştia aflându-se sub măsura preventivă a controlului judiciar, ar fi agresat o persoană, de 71 de ani și i-ar fi aruncat bicicleta la pubelă.
S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei doi tineri sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.
Tânărul, de 22 de ani, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore.

Foto: Esti din Targu Mures daca…

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Unde pot vedea filmarea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.