Arestaţi pentru lipsire de libertate

În ziua de 24.12.2016, ora 12:00, Poliţia Municipiului Reghin a fost sesizată de către o femeie, despre faptul că fiica sa, de 14 ani, în timp ce se deplasa împreună cu o prietenă pe strada Ierbuşului, din municipiul Reghin, a fost acostată de trei indivizi care au forţat-o să urce într-un autovehicul, după care au plecat într-o direcţie necunoscută.
Imediat, poliţiştii au solicitat urmărirea naţională a minorei iar la data de 26.12.2016, aceasta a fost identificată la un imobil, situat în comuna Gălești, sat Maiad, judeţul Mureș.
În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că la data de 24.12.2016, trei persoane de sex masculin, de 23, 46 şi 47 de ani, în timp ce se aflau în municipiul Reghin, pe str. Ierbușului, ar fi imobilizat minora, iar mai apoi ar fi urcat-o cu forța într-un autoturism
și ar fi condus-o la un imobil din comuna Găleşti, lipsind-o astfel de libertate.

La data de 27.12.2016, în cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, luându-se față de aceștia măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.
Cele trei persoane au fost prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă măsura arestării preventive a inculpaților pentru 30 zile.

Cercetările au fost desfăşurate de către poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Reghin sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.