ARTĂ PENTRU SUFLET- BOGDAN OTA & FRIENDS

image descriptionPe data de 28 mai 2014, începând cu ora 19:00, pianistul și compozitorul Bogdan Ota, acompaniat de Radu Cotoman (vioară) și Emerich Ghercă (violoncel) va susține spectacolul caritabil ”Artă pentru suflet” la Palatul Culturii din Tîrgu Mureș.

Mesajul lansat de artistul Bogdan Ota către public cu ocazia numeroaselor evenimente caritabile în care s-a implicat accentuează ideea responsabilității individuale, sub deviza: ”Ajutorul nostru contează. Fiecare dintre noi poate schimba lumea”.

Evenimentul are loc în sprijinul Spitalului Clinic Județean Mureș. Începând cu anul 2014, la Tîrgu Mureş,  medicii vor putea salva destine prin transplant de ligament, transplant de cornee, transplant de ţesut osos. Pentru aceasta spitalul mai are nevoie de două aparate – microscop specular (necesar transplantului de cornee), și moară de os și accesoriile aferente (necesare obţinerii ţesutului osos ce va fi transplantat), în valoarea totală de 30.000 de euro.

Tîrgumureșenii sunt invitați să sprijine această inițiativă prin donații în contul IBAN RO 18 MILB 0000 0000 0476 7247, deschis pe numele Asociației Transilvane pentru Cultură (organizatorul evenimentului) sau prin cumpărarea unei invitații la concertul caritabil susţinut de Bogdan Ota & Friends. Valoarea invitațiilor este de 100 de lei și acestea pot fi achiziționate de la distribuitori sau la numărul de tel. 0728.177.665. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe pagina de Facebook a artistului Bogdan Ota.

În aceeași seară, în incinta Palatului de Cutură, publicul va putea participa la o expoziţie de obiecte de artă cu licitaţie, fondurile astfel obținute fiind destinate achiziției aparatelor medicale menționate.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.