ASA a pierdut 9 jucători

fcm asaNouă jucători ai clubului ASA Târgu Mureş, din liga secundă de fotbal, au plecat de la echipă cu o zi înaintea reunirii lotului pentru pregătirea meciurilor din partea a doua a campionatului, anunţă site-ul oficial al formaţiei.

”Cu o zi înainte de reunirea lotului echipei ASA Târgu Mureş, noutăţile în ceea ce priveşte componenţa echipei în partea a doua a campionatului sunt reprezentate, în special, de cel al plecărilor. Nouă jucători care au evoluat în tur în tricoul roş-albastru şi clubul ASA au ajuns la un numitor comun cu privire la rezilierea contractelor. Este vorba de: Caparco, Patriche, A. Roman, Aniţoiu, Yannick Salem, Cioinac, A. Stoica, Homei şi Buhuşi”, menţionează site-ul echipei ASA Târgu Mureş, care a precizat că la capitolul sosiri, singura certitudine este cea a jucătorului Marius Tomozei, care a evoluat la Metalul Reşiţa.

Directorul general a clubului, Daniel Stanciu, a precizat că în săptămânile următoare vor fi ”câteva mutări importante”, în ceea ce priveşte noile transferuri.

Lotul lui ASA Târgu Mureş se reuneşte marţi la Academia de Sport pentru startul perioadei de pregătire, iar după vizita medicală din 15-16 ianuarie lotul se va antrena pe terenurile din complexul Mureşul, iar primul cantonament va avea loc tot la Academia de Sport, între 18-31 ianuarie.

”A doua perioadă de pregătire centralizată este programată între 2 şi 19 februarie, în Antalya, Turcia, la Complexul Sportiv Mardan. În Antalya, ASA Târgu Mureş are programate şi 5 jocuri amicale, în zilele de 5, 7, 10, 14 şi 18 februarie. Primul adversar a fost deja stabilit, roş-albaştrii urmând să întâlnească în 5 februarie pe FC Tosno Tihvin (Rusia, locul 2, seria vest a Diviziei a II-a)”, se mai arată pe site-ul ASA.

ASA Târgu Mureş ocupă locul 5 cu 22 de puncte în clasamentul seriei a doua din liga secundă de fotbal.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.