ASA – Pandurii, întrerupt la pauză

Partida dintre ASA Tîrgu-Mureș și Pandurii Tg. Jiu a durat doar 45 de minute, adversarii nemairevenind de la vestiare, dând vina pe starea terenului joc. După minutele de așteptare, regulamentare, centralul partidei a fluierat finalul jocului. În acel moment, scorul era de 2-0 în favoarea roș-albaștrilor, după golurile înscrise de Gabi Mureșan, în minutul 20 și Vlăduț Morar, în minutul 36.

Comisia de disciplină va stabili rezultatul exact al meciului, decizia normală fiind victorie cu 3-0 pentru echipa noastră, în condițiile în care, oficialii jocului au considerat că terenul se prezintă în condiții care permit disputarea partidei.

Condițiile meteo din România din această perioadă duc naștere la astfel de situații, starea gazonului de pe Trans-Sil regăsindu-se și la alte jocuri din Liga 1.

De menționat că, pentru partida de la Tîrgu-Mureș, Pandurii Tg. Jiu a deplasat un lot de doar 15 jucători, pe foaia de joc fiind trecuți 11 titulari și 4 rezerve. Cu doar o oră înainte de startul meciului, Sânmărtean și Pleașcă au fost scoși din primul 11, în locul lor fiind introduși două rezerve, astfel că, Pandurii avea, pe bancă, la startul meciului un portar și un jucător de câmp, pentru schimbări. Mai mult, din lotul de 15 jucători, 9 aveau vârste cuprinse între 18 și 21 de ani. Un aspect care merită analizat, în condițiile deciziei de la pauză.

În afara de cele două reușite, ASA a mai trecut în 2-3 rânduri pe lângă gol, în cele 45 de minute disputate existând o singură echipă pe teren. Una care nu s-a plâns de starea terenului, ci a luptat pentru victorie.

Dan Alexa a început partida cu:
Moga – G. Matei, Cordoș, M. Constantin, Mendy – Mureșan, Candrea – Ciolacu, C. Rus, V. Morar – Kuku.
Rezerve: Podar-Petho – Chertes, Szasz, Iacobovici, Netzer, Deaconu, Oct. Ursu.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.