ASA speră la încheierea anului cu o victorie

Miercuri, 21 decembrie, de la ora 20.30, pe Trans-Sil, ASA Tîrgu-Mureș va întâlni pe ACS Poli Timișoara, în manșa tur din semifinalele Cupei Ligii Adeplast, ediția 2016/2017. Dacă adversarii de mâine au ajuns până în semifinale după două victorii pe teren propriu, cu același scor, 2-1, roș-albaștrii vor juca pentru prima dată pe teren propriu, în această competiție. ASA s-a calificat după victorii pe terenurile celor de la Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj, ultima la penalty-uri.

O semifinală inedită, între echipele care ocupă în acest moment ultimele două locuri ale clasamentului și care au pornit cu penalizări: -6 ASA și -14 Timișoara. Partida din turul campionatului, de pe stadionul Dan Păltinișanu, a fost câștigată cu 1-0 de ASA, unicul gol fiind marcat de Ciprian Rus.

Pentru partida de mâine, antrenorul Dan Alexa nu se va putea baza pe Dobrosavlevici, Belu, Dică, toți 3 accidentați și Zicu, răcit. Mai mult, staff-ul medical face eforturi și pentru recuperarea altor jucători, care sunt incerți.

Iată cum au ajuns cele două echipe până în penultimul act al competiției:

ASA Tîrgu-Mureș
Optimi de finală: Gaz Metan Mediaș – ASA Tîrgu-Mureș 0-2 (0-0). Au marcat: Zicu (74), Feketics (80).
Sferturi de finală: CFR 1907 Cluj – ASA Tîrgu-Mureș 5-6 (0-0, 1-1, 4-5 după loviturile de departajare). Au marcat: Bud 83 / Kuku 64.

ACS Poli Timișoara
Optimi de finală: ACS Poli Timișoara – FC Viitorul 2-1 (1-1). Au marcat: Artean (16), Croitoru (81) / Cioablă (2)
Sferturi de finală: ACS Poli Timișoara – Concordia Chiajna 2-1 (1-0). Au marcat: Artean 13, Croitoru 78 / Albu 74.

În cealaltă semifinală, joi, pe Arena Națională, de la ora 20.30, se vor întâlni Dinamo și Steaua.

Haideți să încheiem anul împreună, aplaudând o victorie a favoriților noștri ! Merităm acest lucru, după perioada grea prin care trece clubul, gândindu-ne că 2017 ne va aduce mai mult soare !

Hai ASA ! Hai Tîrgu-Mureș !

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.