ASA Tîrgu-Mureș a învins Rapid București cu 1-0

aa426cfa7048668bcc74bc562143259aÎn etapa a VIII-a a Ligii 1, ASA Tîrgu-Mureș a învins pe Rapid București cu 1-0, unicul gol al meciului fiind înscris de Dorin Goga, în minutul 82. O nouă victorie venită pe final meci, dar după un meci dominat categoric de echipa pregătită de Adrian Falub.
Oaspeții, cu e o echipă tânără, au preferat să se apere, atacurile rezumându-se la lansări în adâncime și șuturi de la distanță. De partea cealaltă, ASA a ratat câteva ocazii importante, atât înainte de gol, cât și în ultimele minute ale meciului.
Meciul începe la poarta rapidiștilor. Bornescu luftează la o mingea pasată înapoi, dar Goga este surprins de traiectoria mingii. Era minutul 2 și ASA arăta deja cine va fi la conducerea jocului. A urmat o nouă șansă de a înscrie în urma unei lovituri de la colț. În minutul 21, șutul lui Szekely trece pe lângă poarta lui Bornescu.
La pauză, ASA – Rapid 0-0.
Repriza secundă a avut o desfășurare asemănătoare. ASA în atac, presând careul advers și rapidiștii în preajma propriului careu, sperând la un contraatac decisiv. În minutul 60, Gorobsov șutează de la marginea careului, mingea trece pe sub portarul advers, dar lovește bara din stânga. Același Gorobsov își mai încearcă o dată norocul, dar șutul său nu găsește spațiul porții. În minutul 70, în teren intră Amauri, schimbare care avea să schimbe, încă o dată, soarta partidei.
Unicul gol al meciului vine de la sprintul jucătorului brazilian pe partea dreaptă. Centrare perfectă în careu, de unde Goga înscrie cu un șut de la aproximativ 12 metri, imparabil pentru Bornescu: 1-0.
Finalul de meci mai aduce o mare ocazie pentru Axente, lovitura sa de cap trecând pe lângă poartă. Rapid are și ea o bună ocazie, șutul lui Coman trecând puțin peste poarta lui Viciu.
ASA se impune la limită în fața Rapid-ului și își menține parcursul foarte bun din startul sezonului.
Pentru ASA Tîrgu-Mureș au evoluat:
Viciu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Gorobsov, Ndoye (78-Zicu) – Hora, Bruno Martins (70-Amauri), Szekely (58-Axente) – Goga.
După această nouă victorie și înaintea restului partidelor din etapa a VIII-a, roș-albaștrii urcă pe locul 3, cu 15 puncte.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.