ASA Tîrgu-Mureș – FC Botoșani, 2 – 1

bumbaASA Tîrgu Mureş a cîştigat partida de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 2-1, fiind a treia victorie a ardelenilor din acest sezon.
Ousmane N’Doye a marcat ambele goluri ale celor de la ASA, în timp ce pentru FC Botoşani a marcat Hadnagy.
În urma acestui scor, ASA urcă pe 5 cu 11 puncte, în timp ce FC Botoşani cade pe 8, cu 9 puncte.
Partida s-a desfășurat duminică, de la ora 17, pe Trans-Sil, într-o partidă din etapa a VI-a a Ligii 1. Cele două formații au fost vecine de clasament, oaspeții locul 7, cu 9 puncte, iar roș-albaștri, locul 8, cu 8 puncte.
După primele 2 etape, FC Botoșani nu acumulase vreun punct și suferise două înfrângeri clare (0-3 cu Gaz Metan Mediaș și 1-4 cu Petrolul Ploiești). Au urmat însă trei jocuri și tot atâtea victorii, cu același scor, 1-0 (acasă cu Astra, în deplasare la Oțelul și din nou pe teren propriu cu U-Cluj). O creștere de formă evidentă, pentru o echipă pragmatică, care știe să concretizeze ocaziile pe care le are.
De cealaltă parte, ASA Tîrgu-Mureș a venit după prima înfrângere a sezonului, 1-2 la Brașov, în urma unui joc dominat de formația noastră, dar ratările din prima parte au dus la un deznodământ nefericit.
Victoria păstrează echipa tîrgumureșeană în partea superioară a clasamentului, iar întreruperea campionatului pentru jocurile naționalei din preliminariile EURO 2016, ar asigura o perioadă de liniște în pregătirea jocurilor următoare. Înainte de meci Adrian Falub, antrenor principal ASA Tîrgu-Mureș, a declarat: „Jocul cu FC Botoșani este unul foarte greu. Ei vin după trei victorii consecutive, iar noi după un joc pe care l-am pierdut nemeritat. Toată lumea este conștientă de importanța partidei, toată lumea va lupta pentru cele 3 puncte. Avem nevoie de consistență, avem nevoie să concretizăm ocaziile pe care le avem. Ne așteaptă un joc greu, în fața unui adversar dificil, în formă, dar trebuie să câștigăm.”

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.