Atacul viceprimarului la primar

regionalizare ionela ciotlăuș, cristian chirteș, akos mora, kelemen atilla, borbely laszloÎn urma discuției de ieri dintre parlamentarii mureșeni, primarii municipiilor și orașelor din județ, președintele CJ Mureș și prefectul de Mureș, viceprimarul de la Tîrgu-Mureș Ionela Ciotlăuș îl acuză pe primarul Dorin Florea de dezinteres față de soarta județului Mureș și mai cu seamă a municipiului Tîrgu-Mureș, în contextul regionalizării. Temele discuției inițiate de deputații Borbély László și Kelemen Atilla erau prioritățile județului Mureș pe anul 2013 și regionalizarea, majoritatea celor care au luat cuvântul subliniind importanța unui lobby comun pentru ca Tîrgu-Mureș să fie viitoare capitală de regiune. Cum la discuții primarul Dorin Florea nu a participat, ulterior întâlnirii, viceprimarul Ionela Ciotlăuș l-a acuzat pe Dorin Florea de dezinteres:

Consider ca organizatorii si initiatorii acestui eveniment precum si invitatii: parlamentarii si primarii municipiilor si oraselor, liderii politici si toti cei care au raspuns invitatiei de a participa la aceasta dezbatere sunt acei cu adevarat interesati de soarta acestui judet si foarte important de soarta acestui municipiu resedinta de judet a carui reprezentant legal : primarul, impardonabil a absentat. Am spus şi în urmă cu un an şi jumătate când s-a adus prima dată în dezbatere aceasta tema şi-mi menţin si acum punctul de vedere şi anume că este un subiect şi până la urmă o decizie cu impact major asupra statului şi a cetăţenilor care-l compun.

Viceprimarul Ionela Ciotlăuș mai spunea în comunicatul emis ulterior întâlnirii că discuțiile pe tema regionalizării ar trebui să aibă în vedere trei mari direcții: reducerea decalajului de dezvoltare economică, reducerea birocraţiei și creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene. De asemenea, discuția pe tema viitoarei capitale de regiuni, în opinia Ionelei Ciotlăuș, ar fi la acest moment prematură, interesul primordial fiind bunăstarea cetățenilor din regiune.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

0 Comentarii

  1. Saptamanaluli PUNCTUL, redactorului sef si Dlor. Marius L & Cristian T.

    NU ma consider a fi un ,,press-man traseist”….Doresc sa ofer informatii, puncte de vedere, observatii, opinii despre compexa viata a romilor…..in aceasta idee va propun – ,,moca” :)))) – sa acceptati in paginile saptamanalului PUNCTUL, rubrica ,,brand : ROMO SAPIENS” pe care sa o semnez in saptamanalul PUNCTUL. DA….sau BA ? :))))) !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.