Ați auzit? S-a furat drapelul de luptă!

ȘOC și GROAZĂ! SENZAȚIONAL! Așa am fi început prezentarea, dacă n-am fi o publicație săptămânală serioasă. Și am fi avut motive la fel de serioase: s-a întâmplat ceva atât de ieșit din comun în urbea noastră mică, încât…Ca să vedeți despre ce este vorba, citiți articolul subsemnatei despre clasa a X-a G de la Papiu!Detalii în paginile 2 și 3.
Laureații punctelor ALB și NEGRU îi aflați tot în pagina 2.
Un subiect ce agită spiritele în dulcea noastră urbe este fără doar și poate toaletarea copacilor. Da. A început deja! Opinia subsemnatei în pagina 1.
Cum stăm cu sănătatea? Un amplu articol semnat de Titi Dălălău vă dă răspunsul cu detalii în paginile 4 și 5.
Același Titi Dălălău semnează articolul intitulat ”Turismul prin sporturile de iarnă: o șansă ratată pentru județul Mureș. ” Detalii în paginile 6 și 7.
De la Reghin transmite Imola Grama. Din articolul ei aflăm povestea inginerului de 29 de ani, Adrian Bonțiu din Reghin, maratonist care aleargă pentru diferite cauze umanitare. Detalii în pagina 8.
Ioan A. Borgovan transmite de la Luduș știrile care pun Punctul pe i și vestea că bugetul orașului a fost aprobat. Detalii în pagina 9.
Trei tineri din Sighișoara participă la concursul ”Can You Make It?”. Concurs de recrutare și un anunț de Mediu sunt știrile de la Sighișoara cu detalii în pagina 10.
Megheșan Sorin, primarul municipiului Târnăveni a fost declarat incompatibil de ANI. Contestația primarului și planurile consiliului local semnate de Mircea Barbu sunt detaliate în pagina 11.
Cei interesați să cumpere bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești în paginile 10 și 11.
Rezultatele Concursului Național Școlar de Șah ”Elisabeta Polihroniade”le găsiți în pagina 12.
Acestea fiind scrise, vă urez Lectură plăcută!
EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.