Ați văzut Punctul de săptămâna aceasta?

A apărut PUNCTUL! Cel de – al 665-lea a apărut azi, de Ziua  Culturii Naționale și de Ziua poetului nepereche, Mihai Eminescu.

În opinia lui Titi Dălălău, ”Plicul magic” rezolvă multe. Detalii în pagina 1.
De câte plicuri ar fi nevoie și de câți magicieni, ca să se rezolve problema aeroportului Transilvania? Un aeroport  la care  visează mureșenii, în timp ce  Wizzair, cea mai mare companie low cost din zonă, își consolidează poziția la …Cluj-Napoca! O analiză realizată de subsemnata, în paginile 2 și 3.

Punctul alb din această săptămână este dedicat olimpicilor internaționali. Punctul negru merge la Tîrnăveni, ”puternicilor” care au vandalizat ornamentele de Crăciun din oraș. Detalii în pagina 2.

Din articolul semnat de Titi Dălălău aflăm despre elevii care se lansează în lumea științei. Detalii în pagina 4.

Știați că Mureșul are 7 elevi medaliați la Olimpiadele Internaționale pe discipline școlare? Aflați detalii despre ei în articolul semnat de Titi Dălălău, în pagina 5.

De la Reghin transmite Imola Gama, despre reabilitarea clădirii în care a funcționat Poliția. Detalii în pagina 6.

De la Târnîveni transmite Mircea Barbu despre eleva Maria Anastasia Hălmaciu, solistă și dansatoare la Ansamblul Folcloric Junii Târnavei. Detalii în pagina 7.

De la Sighișoara ne aduce vești despre impozite, taxe, autorizații și zilele de sărbătoare ale lunii, primarul municipiului Ovidiu –Dumitru Mălăncrăvean. Detalii în pagina8.

De la Luduș aflăm vești despre Ioan Astaluș  și  Iulia Călugăr, alături de știrile ce pun punctul pe i, semnate de Ioan A. Borgovan. Detalii în pagina 9.

Cei care sunt interesați să achiziționeze bunuri scoase la licitație, case, terenuri, apartamente sau autovehicule, au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești în paginile 10 și 11.

Nu lipsește din ediție nici publicitatea, pe care vă las s-o descoperiți dvs. răsfoind ediția tipărită.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.