Au furat salariile angajaţiilor de la păcănele

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut ieri, 12 ianuarie a.c., doi bărbaţi, pentru infracțiuni de furt calificat.

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Mureş, s-a reuşit documentarea activităţii infracționale şi identificarea autorilor, în cazul unui furt comis la data de 9 septembrie a.c., din incinta unei săli de jocuri de noroc.

În fapt, s-a stabilit că un tânăr, de 27 de ani, în calitate de angajat al societăţii, ar fi furnizat informaţii altor doi bărbaţi, de 33 de ani, care ar fi comis furtul în noaptea de 08/09.09.2016.

Cei doi bărbaţi, ar fi pătruns prin escaladare în incinta societăţii, de unde ar fi sustras suma de 57.000 lei, reprezentând salariile angajaţilor.

În prezent cei doi bărbaţi, de 33 de ani, sunt arestaţi preventiv în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, într-o altă cauză privind furtul sumei de 100.000 lei, dintr-o locuinţă.

La acţiuni au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Mureş.

INFORMAŢII DE BACKGROUND
La data de 15 decembrie 2016, poliţiştii Compartimentului Furturi cu mod de operare, din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Mureş, cu sprijinul celor de ordine publică, de la rutieră şi acţiuni speciale, au prins în flagrant delict 4 bărbaţi din Tg. Mureş, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, imediat după ce au comis un furt din locuinţă.

Cei 4 aveau asupra lor o valiză în care erau aproximativ 100.000 de lei, sumă care ar fi sustrasă într-o locuinţă de pe strada Libertăţii din Tg. Mureş.
De asemenea, asupra acestora au fost descoperite instrumente folosite la deschiderea, fără forţare, a încuietorii locuinţelor

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.