Au început înscrierile la GeekMeet

afis geekmeetAu început înscrierile la GeekMeet, întâlnirea periodică a pasionaților de World Wide Web. Taxa de participare este una simbolică, 15 lei, iar pentru studenți, 10 lei. Formularul de înscriere îl găsiți aici: http://geekmeet.ro/uncategorized/2013/06/13/geekmeet-mures-reincepe/

A patra ediție a GeekMeet Mureș va avea loc pe 29 iunie 2013, ora 10.00, în sala de conferințe a hotelului Arena, pe strada Tamás Ernő nr.1. Ediția de relansare îi are ca speakeri invitați pe: Filip Cherecheș – Toșa (promotorul Geek Meet), Romulus Maier, Eugen Rotariu, Alex Deva, Doru Ilasi și Zoltán Kisgyörgy. Temele abordate în cadrul acestei prime întâlniri vor fi : începuturile presei în IT, softuri educaționale, Java și introducere în Drupal.

Formatul tradițional al evenimentului cuprinde câteva prezentări de 10-15 minute, urmate de discuții. Prezentările se pot referi la idei de afaceri în mediul online, la noutăți tehnologice ori, pur și simplu, la experiența vorbitorului împărtășită audienței.

Fenomenul GeekMeet a debutat în 2005 la Stockholm. Prima ediție din România a avut loc în 2006, la Oradea și a fost organizată de Filip Cherecheș-Toșa. Evenimente GeekMeet au avut loc în orașele Cluj Napoca, București, Oradea, Brașov, Constanța, Craiova, Iași, Sibiu, Timișoara și Tîrgu-Mureș. Momentan nu mai sunt active decât comunitățile din Cluj și Timișoara. Calendarul întâlnirilor se găsește aici: www.geekmeet.ro.

Sursa: Reea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.