Au început reducerile de iarnă în magazinele mureșene

 

 

Așa cum ne-am obișnuit, luna ianuarie și în special în a doua parte a lunii ianuarie, magazinele mureșene încep reducerile la produsele de iarnă. În mod tradițional, sezonul reducerilor începe în 15 ianuarie și ține până în 15 aprilie. Magazinele vor astfel să lichideze stocul pentru a face loc colecțiilor de primăvară-vară.

În unele magazine din Tîrgu Mureș, prețurile scad chiar și cu peste 50%. Reducerea se aplică la cel mai mic preț pe care l-a avut produsul în ultimele 30 de zile.

Din păcate, unele magazine practică o mărire anterioară a prețului pentru a crea impresia că este o reducere extrem de importantă. Totuși, practica comercială incorectă poate fi sancționată de către Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului cu amendă de până la 100.000 de lei.

Agenții economici au obligația să anunțe la primărie perioada în care efectuează vânzările de soldare cu cel puţin 15 zile înainte. În caz contrar, riscă amenzi de 200 până la 1.000 lei. Durata maximă de reduceri este de 45 de zile.

 

 

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.