Au zis DA și acum sunt sărbătoriți!

Ce-ar fi dacă toți s-ar îngriji de relația de căsnicie la fel de mult cât se îngrijesc de decorarea casei?”, Iată întrebarea care a născut în inima lui Richard Kane viziunea unei săptămâni speciale pentru cei căsătoriți. În 1997, la inițiativa lui și a soției Maria, s-a celebrat în Marea Britanie Săptămâna Căsătoriei, în premiera mondială, sub denumirea de Marriage Week. În ultimii ani evenimentul s-a extins cu repeziciune, în prezent sărbătorindu-se anual în ţări de prestigiu precum Germania, Elveția, SUA și Australia, în România și în țări mai apropiate de noi, cum sunt Ungaria și Cehia.

La iniţiativa Fundaţiei „Metro Ministries” cu sprijinul municipalităţii şi cu participarea Fundaţiei „Veritas”, și în Sighişoara se desfăşoară în perioada 7 – 14 februarie 2012 a doua ediţie a „Săptămânii căsătoriei”, o sărbătoare internaţională dedicată relaţiei de căsătorie şi a cuplului căsătorit.

Activități

Acţiunea constă într-o serie de acţiuni pentru cuplurile căsătorite şi se doreşte a fi o oportunitate pentru fiecare cuplu de a-şi celebra, îmbunătăţi şi îmbogăţi mariajul. Scopul acestei sărbători este promovarea căsătoriei şi a valorilor familiei în societate şi în lume.
Activităţile programate a avea loc în această săptămână sunt: Întâlnire pentru adolescenţi cu tema „cum mă pregătesc pentru o relaţie romantică de căsătorie”, luni 13 februarie; Săptămâna 7-14 (zile lucrătoare) februarie – grădiniţa – teme lucrări, acţiuni creative, cântece şi jocuri pe tema familiei.
Ca şi în ediţia precedentă organizatorii propun sighişorenilor participarea la un concurs cu premii oferite de sponsori locali: Hotel Binderbubi, Hotel Transilvania, Pizzeria Concordia, Pizzeria “Jo”, AC’S Studio, Cofetăria Chic, Florăria Michelle, Cinema Aristocrat, SC Dentosan SRL. Vor fi şi premii surpriză oferite de organizatori.
Pentru a participa la concurs e necesar să fie completate taloanele din Glasul Cetăţii nr. 189, pagina 8, care vor fi depuse la sediul Primăriei, camera 12, extragerea taloanelor câştigătoare urmând a avea loc în data de 14 februarie a.c. ora 12,00 în Sala Festivă a Primăriei.

Istrate Manu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.