Autoturism căutat de autoritățile din Polonia, depistat la un mureşean

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca AUDI A6, ce era căutat pentru confiscare de autoritățile din Polonia.

În data de 10.03.2017, ora 18.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Istvan V., în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Mureș, la volanul unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Suedia.

La controlul de frontieră, șoferul a prezentat pentru mijlocul de transport un certificat de înmatriculare emis de autoritățile suedeze.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autovehiculul, fabricat în anul 2009, figurează că ‘bun căutat pentru confiscare’, alertă introdusă de autoritățile din Polonia în 08.10.2011.

Față de cele constatate, șoferul a declarat că a cumpărat autovehiculul de pe teritoriul Suediei și nu avea cunoștință despre faptul că mașina se află în atenția autorităților.

Mijlocul de transport, în valoare de 10.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borș până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.