Autoturism indisponibilizat în urma arestării unor proxeneţi

Un bărbat și o femeie din comuna Ungheni, judeţul Mureș, bănuiți că au obținut venituri din facilitarea practicării prostituției pentru 5 tinere, au fost reținuți. În cauză a fost indisponibilizat un autoturism despre care există suspiciunea că a fost achiziționat cu bani proveniți din activitatea ilicită.

La data de 16 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Mureș, cu suportul de specialitate al polițiștilor Direcţiei Operaţiuni Speciale, au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza județului Mureș, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

În fapt, un tânăr de 25 de ani şi o tânără de 23 de ani, ambii din comuna Ungheni, judeţul Mureş, sunt bănuiţi de faptul că, în perioada august 2016 – februarie 2017, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către 5 persoane de sex feminin, dintre care 3 minore.

Cei doi tineri şi-ar fi dat acordul cu privire la activitatea desfăşurată şi s-ar fi ocupat de asigurarea cazării, utilităților, hranei, promovarea anunțurilor pe internet şi transportul persoanelor care practicau prostituţia.

O parte din câștigurile rezultate din practicarea prostituției ar fi fost predate celor 2 tineri.

În urma percheziţiilor a fost identificat și indisponibilizat un autoturism despre care există suspiciunea că a fost achiziționat cu bani proveniți din săvârșirea infracțiunii de proxenetism, înscrisuri și telefoane mobile.

Față de cei în cauză, poliţiştii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.