Autoutilitară incendiată, în Remetea

isuO autoutilitară de transport pâine a fost cuprinsă de un incendiu puternic, la mijlocul săptămânii trecute, vehiculul fiind serios deteriorat, iar încărcătura distrusă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciubotariu, a declarat că incendiul a izbucnit în localitatea Remetea, la o autoutilitară care transporta pâine, iar la sosirea pompierilor vehiculul era cuprins aproape în totalitate de flăcări.
Pentru stingerea focului au intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului Gheorgheni, cu o autospecială cu apă şi spumă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Remetea, cu o autospecială de intervenţie.
În urma incendiului, autoutilitara s-a deteriorat în proporţie de 75%, fiind distruse şi cele 800 de pâini aflate în interior şi lăzile de plastic folosite pentru transportul acestora.
Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric produs de un acumulator electric defect, care a dus la aprinderea izolaţiei din apropiere.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.