Avem lemne de foc sau nu? Aflați din Punctul!

Răspunsul la întrebarea din titlu îl aflați în articolul semnat de Titi Dălălău, cu detalii în paginile 4 și 5.

„Ferma animalelor” se intitulează opinia aceluiași Titi Dălălău, o găsiți în pagina 1.

Punctul Alb și Punctul Negru au fost decernate și în această săptămână. Cine sunt beneficiarii, aflați din pagina 2.

Miercurea trecută au sunat sirenele în oraș și în toată țara, (acolo unde există și sunt și funcționale). De ce sună sirenele? Aflați dintr-un amplu articol al subsemnatei cu detalii în paginile 2 și 3.

Liga Studenților  a inițiat și un act de binefacere în cadrul festivalului Medifun, desfășurat în perioada 4-8 octombrie. Detalii în pagina 6.

Cristina Vancea prezintă ”Datoriile cluburilor sportive către Sala Polivalentă”. Detalii în pagina 7.

”Au început înscrierile la Cupa Armura”, întrecerile de kickbox , la care sunt așteptați peste 300 de participanți de la 40 de cluburi din țară. Detalii în pagina 7.

De la Reghin transmite Imola Grama, despre ”Tainele universului redescoperite” și apropiatul Bal al Strugurilor. Detalii în pagina 8.

Ioan A. Borgovan transmite de la Luduș, pe lângă știrile care pun punctul pe i, rezultatele de la Trofeul Ella Kovacs, ediția a XIII-a și Nunta de aur a celor 28 de cupluri care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie. Detalii în pagina 9.

Știrile de la Sighișoara vorbesc despre acordarea stimulentelor educaționale și despre activitățile dedicate Zilei Siguranței Rutiere. Detalii în pagina 10.

E un ”Nou termen pentru închiderea batalului de la combinatul” din Târnăveni, transmite Mircea Barbu, cu detalii în pagina 11.

Cei care sunt interesați de cumpărarea unor case, terenuri, apartamente sau automobile scoase la licitație, au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești din pagina 10.

Lectură plăcută!  (EM)

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.