Azi la Târgu Mureş se aprinde iluminatul festiv şi se deschide Târgul de Crăciun

lumini

Primăria Tîrgu Mureş organizează evenimentul devenit tradiţional, cel al iluminatului festiv al oraşului, pe data de 6 decembrie, ora 17,30, când milioane de beculeţe se vor aprinde în Tîrgu Mureş. Oraşul va străluci în ploaie de lumină, iar bradul de Crăciun din centrul municipiului va fi pregătit pentru sosirea Moşului. Perdele luminoase vor acoperi Piaţa Victoriei şi Piaţa Trandafirilor, cu lumini calde şi reci. De asemenea, arterele principale ale oraşului vor fi împodobite cu ghirlande de lumină.

Bradul de Crăciun va fi străjuit, ca în fiecare an, de figurine luminoase. La iluminatul festiv va fi prezentă şi Gaşca Zurli, la ora 17,30, în Piaţa Trandafirilor. Târgumureşenii, mici şi mari sunt aşteptaţi la spectacolul oferit de Primăria Tîrgu Mureş.

Tot pe data de 6 decembrie se deschide oficial şi Târgul de Crăciun. Dulciuri, decoraţiuni pentru sărbătorile de iarnă, obiecte de artizanat pot fi comercializate din căsuţele amenajate pe scuarul din Piaţa Trandafirilor. Copiii se vor putea plimba, ca de fiecare dată cu „Autobuzul Moşului”, care va circula în mai multe ture până la Cetatea Medievală.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Luminile s-au aprins, iar orasul s-a sufocat la propriu din punc de vedere al circulatiei, Kaufland Gh.Doja – 7 noiembrie o ora si 20 de minute. Putem sarbotorii in liniste, masinile stau pe loc!!!!!!

  2. Primaru’ a trebuit să facă baie… De mulțime… Pane et Circenes! Restu’ nu mai contează Bine c-a fost ales! E foarte bine . Unde s-au greșit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.