Azo reia producția și continuă retehnologizarea

În cursul acestor zile a fost reluată treptat activitatea de producție pe platforma Azomureș după cele 30 de zile în care toate instalațiile au fost supuse unei revizii generale. Prin această activitate s-a urmărit inspecția și remedierea echipamentelor care necesită o revizie periodică, pentru a asigura un flux continuu de producție. Odată cu repornirea instalațiilor se va ajunge treptat la capacitatea optimă de producție a diferitelor sortimente de îngrășăminte pentru agricultură, pentru a putea asigura cererea de pe piața internă și externă.

“A fost un efort deosebit pentru angajații Azomureș, care în cele 30 de zile au reușit să ducă la capăt un plan ambițios din punct de vedere tehnic, ceea ce ne va permite un flux de producție continuu de acum încolo. De asemenea revizia generală a însemnat o mobilizare logistică consistentă și din partea unor companii terțe care au adus la Tîrgu Mureș aproximativ 1000 de persoane. A fost ca o repetiție generală pentru ceea ce va urma, conform planului de investiții anunțat de Ameropa pentru platforma Azomureș”, a declarat dl. Mihai Aniței, director general Azomureș.

Odată cu preluarea combinatului de la Tîrgu Mureș, compania elvețiană Ameropa a anunțat că, în următorii 4 ani, va investi în retehnologizarea instalațiilor de pe platforma Azomureș peste 200 de milioane de dolari.

Sursa: Biroul de presa Azomureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.