Azomureș revine la producția normală

azomures combinatAzomureș atinge capacitatea normală a instalațiilor de producere a îngrășămintelor pentru agricultură de pe platforma de la Tîrgu Mureș odată cu debutul campaniei agricole de toamnă

Utilizatorii terenurilor agricole din România vor avea la dispoziție și în această toamnă toate sortimentele de îngrășăminte produse de Azomureș Tîrgu Mureș. Strategia anunțată de acționarul companiei, Ameropa, de creștere a livrărilor pe piața internă permite agricultorilor români să folosească, și în această toamnă, deja tradiționalele produse ale Azomureș: NPK 15-15-15 (MOP), NPK 20-20-0, NPK 27-13,5-0, Uree 46%N, Azotat de Amoniu. Livrările către distribuitori sunt în graficul stabilit și vor acoperi cererile de pe piață, instalațiile de producere a îngrășămintelor funcționând la capacitate normală.

In ciuda prețului ridicat al gazului metan, principala materie primă ce reprezintă aproximativ 85 % din costul de producție, Azomureș va încerca să mențină în perioada următoare aceeași politică de prețuri.

Pentru noul sezon agricol Azomureș pune la dispoziție și o serie de servicii de consultanță pentru agricultori, dintre care amintim: testele de sol efectuate cu laboratorul propriu pentru folosirea eficientă a îngrășămintele însoțite de recomandări din partea Departamentului Marketing.

Sursa: Biroul de presă Azomureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.