Balogh József şi-a dat demisia din toate funcţiile deţinute în UDMR

În urmă cu puţin timp, potrivit unei postări pe pagina sa de socilaizare, Balogh József şi-a anuţat demisia din toate funcţiile deţinute în cadrul UDMR, după 27 de ani, fără a da alte explicaţii.Iată declaraţia:

„Stimaţi preşedinte pe ţară şi preşedinte judeţean ai UDMR. prin prezenta vă aduc la cunoştinţă cî începând de azi, 7 martie 2017 îmi dau demisia din funcţiile din Consiliul Teritorial Permanent, din Consiliul Reprezentanţilor Unionali, precum şi din funcţia de manager al Zonei din Mureşul de Sus, după 27 de ani.  Cu respect Balogh József.”

Întrebat de prieteni de ce a luat această decizie, Balogh a răspuns: „Cailor nu le place fânul roşu. La Orban fânul e verde”

Brassai Zsombor şi-a exprimat regretul faţă de decizia reprezentantului trecând în revistă câteva dintre realizările lor în cadrul UDMR, adăugând: „Poate că apărarea interesului îşi va reveni în fire alături de Dragnea în Brazilia”, se arată în comentariul lui Brassai.

Nu am reuşit să luăm legătura cu demisionarul Balogh până la această oră.

UPDATE  la 14,23

Într-o convorbire telefonică Balogh Jozsef a declarat următoarele: „Nu regret activitatea mea în cei 27 de ani în uniune. Consider însă că UDMR a luat-o într-o direcţie greşită. Ne-am blocat la roşu. Eu nu sunt obişnuit cu aşa ceva. Am colaborat foarte bine cu Brassai, am avut realizări importante, dar după alegeri el a fost schimbat. Uniunea e dezbinată. Nu avem viceprimar, nu permite Clujul. De acum încolo nu-mi mai trebuie niciun partid. Sprijin Iniţiativa Civică, dar m-am lecuit de partid. Am convingerea că până nu când nu vom avea 70% oameni de afaceri în conducere, n-o să meargă ţara asta”.

EM

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.