Bărbat, din Tg. Mureş, depistat de poliţişti de două ori, la interval de câteva ore, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului

La data de 30.03.2017, ora 22.20, un echipaj de poliţie de ordine publică, au oprit pe str. Călărașilor, din municipiul Tg. Mureş, un autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la SMURD Tg. Mureş, unde i-au fost recoltate probe biologice.

La data de 31.03.2017, ora 00:30, un echipaj de poliţie rutieră, a depistat în trafic, un autoturism, condus de acelaşi bărbat, de 44 de ani, care a fost oprit anterior de poliţiştii de ordine publică.

Poliţiştii rutieri au efectuat semnal regulamentar de oprire, pe care conducătorul auto nu l-a respectat şi şi-a continuat deplasarea, în trafic, pe strada Aleea Carpaţi, a urcat pe trotuarul din faţa Colegiului Agricol „Traian Săvulescu”, fiind blocat în parcarea din spatele internatului instituţiei de învăţământ.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendat şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea probelor biologice de sânge.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.