Bătaie între elevi la un liceu din Sighișoara

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Mureş a anunţat, joi, că în urmă cu o zi, jandarmii din Sighişoara au reuşit aplanarea unui scandal la internatul Grupului Şcolar Agricol din municipiu, în care erau implicaţi doi elevi, dintre care unul avea o sabie.

‘În jurul orelor 8.20, o patrulă mixtă formată din poliţist şi jandarm din cadrul Secţiei de Jandarmi Sighişoara, a fost dirijată de către ofiţerul de serviciu de la Poliţia Sighişoara la internatul aparţinând Grupului Şcolar Agricol, unde s-a produs un scandal. Deplasându-ne la faţa locului, membrii patrulei au constatat faptul că un elev, care avea asupra sa o sabie, a agresat un alt elev. Fiind întrebat despre evenimentul petrecut, acesta a recunoscut că a avut o altercaţie cu un coleg şi că a avut asupra sa o sabie pe care intenţiona să o folosească’, se arată într-un comunicat de presă semnat de lt. Col. Daniel Manea, ofiţerul de presă al IJJ Mureş. Potrivit documentului, persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliţiei Sighişoara, pentru a se continua cercetările.

Jandarmii susţin că elevul care deţinea sabia va fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de port fără drept de arme albe, ‘în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică’. Elevul asupra căruia a fost găsită sabia este în clasa a IX-a.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.