BC Mureş a rezistat doar o repriză

bc

BC Mureş a pierdut meciul de la Piteşti împotriva echipei locale BCM U.

Fără Djapa şi Mohammed nerefăcuţi complet după accidentare respectiv boală, tigrii antrenaţi de către Szászgáspár Barnabás au rezistat doar pînă la pauza mare a partidei contând pentru ultima etapă a turului sezonului regulat.

În primele 20 de minute liderul s-a schimbat de 12 ori, de 4 ori consemnându-se egalitate pe tabela de marcaj.

Din păcate în sfertul al treilea gazdele au apăsat pe acceleraţie, noi am ratat mult, astfel după 25 de minute de joc efectiv, tabela a arătat 10 puncte în faţă pentru gazde. Diferenţa a crescut la 16 puncte după reuşita din ultima secundă al părţii de joc de către Hunter de dincolo de centrul terenului.

În ultimul act după trei minute, diferenţa a atins maximul de 19 puncte, de unde tigrii nu au mai putut revenii, doar s-au apropiat pe tabelă la 10 puncte.

Din păcate a fost foarte greu fără Mohammed şi Djapa, dar nici Martinic n-a prins o zi bună, marcând doar 6 puncte cu 6 pase decisive. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Andrew Barham, cu 23 de puncte 7 recuperări şi 8 pase decisive, cu o eficienţă de 24 de unităţi. Kalve a avut 13 puncte. Lazar 7 puncte şi 7 recuperări, etc.

Mult nu se odihnesc echipele, tigrii joaca saptamana viitoare la Oradea intr-un meci deasemenea transmis in direct de Digisport.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.