BC Mureș are nevoie de 3 victorii în 3 meciuri

Bc mures (5)Au trecut cele trei meciuri de foc de la începutul returului, antrenorul Srecko Sekulovic este mulţumit de cele două victorii obţinute: „A fost foarte-foarte greu, am crezut că putem face câteva surprize, am câştigat două meciuri, cu Timişoara şi cu Ploieşti. Sunt satisfăcut de treaba făcută, am învins două dintre cele mai puternice echipe din campionat, care până acum nu au rezultate pe măsură, dar sunbt convins că la finalul campionatului vor fi în formă maximă. Băieţii au lucrat foarte bine, mergem înainte pe un drum bun – a mai adăugat technicianul tigrilor”.

Bruno „Bubu” Roschnafsky, manager BC Mureş: „A contat foarte mult că nu am ieşit din ritm, că am ţinut băieţii aproape. Am reuşit jocuri foarte bune, asta am putut, chiar dacă am vrut mai mult. La Mediaş adversarul ne-a surprins cu o apărare foarte agresivă, chiar prea agresivă uneori, apărare împinsă până la limita regulamentului, câteodată poate chiar şi dincolo de aceasta. S-a lăsat jocul foarte liber, este greu să joci aşa şi noi nu am reacţionat la timp. Băieţii în schimb au avut o atitudine foarte bună, îi şi felicit”.

Despre pregărirea următoarelor partide antrenorul mureşenilor a spus: „Am terminat seria cu cele trei meciuri extraordinar de grele, încercăm să facem regenerarea, dar am lucrat foarte tare şi în această săptămână. Jucând doar câte un meci pe săptămână, avem timp şi pentru regenerare. Meciul împotriva nou promovatei Timba Timişoara, este unul din categoria „must win”. Întrebarea nu este cum joacă Timba, ci cum jucăm noi – a adăugat Srecko Sekulovic. Suntem echipa mai bună, cu rezultate mai bune, pe terenul propriu nu putem călca stâmb. Urmează o serie de trei meciuri – Timba, Giurgiu şi Constanţa – în care avem nevoie de puncte pentru partea a doua a returului. Timba este o echipă schimbată, nu ne este frică de ea, dar ne pregătim serios împotriva lor”.

Întrebat dacă va folosi o rotaţie mai lungă în meciurile următoare, technicianul tigrilor a spus că bineînţeles ar vrea să-i folosească mai mult şi pe Baczó şi pe Jakab care fac treabă foarte bună la antrenament, lucreză excelent şi sunt într-o formă bună, dar în cele trei meciuri care au trecut nu i-a putut folosi. „Aş vrea să-i mulţumesc pe toţi şi sper să am posibilitatea de a da minute tuturor. Vedem sâmbătă”, a mai adăugat Srecko Sekulovic.

Apărarea este cheia succesului cu Timba, a confirmat şi managerul Bruno Roschnafsky. Meciul cu Timba va începe sâmbătă, 26 ianuarie la ora 19.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.