BC Mureș în deplasare, cu gândul la frigul de acasă

sala polivalenta targu muresConducerea BC Mureş a susţinut ultima conferinţă de presă înainte de plecarea la Craiova pentru meciul din prima etapă a LNBM. La începutul evenimentului clubmanagerul Bruno Roschnafsky a ţinut să-i mulţumească preparatorului fizic, care a fost alături de echipă timp de două luni şi a cărui contract a expirat. – Goran Damjanovic a pregătit excelent echipa pentru sezonul lung şi greu care urmează – a spus Roschanfsky, şi a precizat că cele două părţi speră într-o continuare a colaborării în pauza dintre tur şi retur sau poate înaintea play-off-ului.

Antrenorul principal Srecko Sekulovic mai întâi a ţinut să-i mulţumească pentru colaborare lui Goran Damjanovic, apoi a trecut la pregătirea echipei înaintea startului Ligii Naţionale. – Cea mai mare problemă a mea şi a echipei la momentul actual este frigul din Sala Sporturilor, nu ştiu cine are grijă de sala aceasta, dar nici măcar un pic de căldură nu ni s-a dat. În aceste condiţii trebuie să-mi protejez jucătorii, trebuie să mă protejez pe mine. Pînă acum niciodată nu a trebuit să antrenez în geacă, dar acum am fost obligat.Tuturor le este ruşine să întrebe, mie nu îmi este: – este o problemă să încălzească sala? Nu înţeleg de ce nu se poate face un pic de căldură?

Totodată antrenorul tigrilor nu vrea să caute vreo scuză pentru meciul de sâmbătă. – Ne-am antrenat bine toată săptămâna, Ciric, Mladenovic şi Baczo îşi revin încet şi ne vor ajuta în sala acea care probabil va fi plin la debutul noului sezon. Ştim slăbiciunile adversarei, noi vrem să ne facem jocul nostru şi să câştigăm. Nu avem o presiune asupra noastră, ar fi bine dacă am învinge în fieful uneia dintre adversarele directe în accederea în play-off. Faptul că nu joacă Dzambic (suspendat) este un micuţ avantaj pentru noi, dar craiovenii au jucători valoroşi şi îi respectăm – a mai spus SreckoSekulovic, care a adăugat: – Pornim mâine spre Craiova dacă nu îngheţăm aici în sală. Probabil va fi un şoc pentru noi dacă sala din Craiova va fi încălzită.

Referitor la problemele cu căldura în sală, managerul Bruno Roschnafsky a ţinut să precizeze că şi anul trecut au avut aceaşi problemă, dar speră că acum administratori complexului au înţeles că jucătorii au nevoie de căldură.

Goran Damjanovic a ţinut să-i mulţumească celor doi antrenori cu care a colaborat în aceste două luni, şi a mulţumit şi conducerii clubului fiindcă l-au adus la Tg-Mureş. – Voi urmări meciurile echipei pe internet, şi voi ţine pumnii pentru tigrii -a precizat Damjanovic.

BC Mureş va întâlni în prima etapă a LNBM pe SCMU Craiova, meciul fiind organizat în capitala Olteniei, sâmbătă, 5 octombrie. partida va începe la ora 19 şi va fiarbitrată de tripleta: Marius Ciulin, Ciprian Stoica şi Marius Drugău.

Sursa: BC Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.