Bc Mureş, în faţa a 400 de spectatori

711BC Mureș s-a reunit săptămâna trecută (luni, 4 august) în Sala Sporturilor, unde au fost întâmpinaţi de circa 400 de spectatori veniţi să vadă echipa la lucru. La Tîrgu-Mureş a fost o foame de baschet, unii au spus că vin la meci, după care şi-au corectat declaraţia, amintindu-şi că echipa doar începe pregătirea pentru noul sezon. La treabă s-au aflat toţi jucătorii echipei, antrenorii Srecko Sekulovic şi Szászgáspár Barnabás i-au avut sub îndrumare pe lângă mai vechii Vaidotas Peciukas, Ivan Ivanovic, Jakab Krisztian şi Adrian Oprea pe reintorşii Ousmane Barro, Matija Ceskovic şi noile achiziţii: Edi Sinadinovic, Sammy Emile, Andrei Căpuşan, Vlad Corpodean, Lázár László si Polyák László. Cei doisprezece au încântat publicul cu execuţii foarte frumoase, spectatorii aplaudând reuşitele jucătorilor, de parcă am fi asistat la o partidă adevărată.
Toţi jucătorii şi antrenorii au fost plăcut surprinşi de afluenţa numeroasă al iubitorilor baschetului mureşean, antrenorul Srecko Sekulovic a ţinut să mulţumească în mod special fanilor care au venit într-un număr atât de mare. ,,Nu mă aşteptam să fie chiar atât de mulţi la primul nostru antrenament”, a afirmat Srecko Sekulovic fiind secondat atât de către preşedintele clubului Cornel Lungu, precum şi de toţi jucătorii echipei.
Vaidotas Peciukas a declarat mai în glumă, mai în serios, că mai joacă cinci ani la BC Mureş, între timp îşi ia cetăţenia şi se stabileşte la Tîrgu-Mureş. Tigrul Peciukas va începe al patrulea sezon pe malul Mureşului.
Reîntors după numai un an la BC Mureş, Ousmane Barro s-a declarat mulţumit că a ajuns înapoi la echipa noastră, şi a spus că parcă este aceeaşi formaţie de la care a plecat sezonul trecut.
Noul înregimentat, americanul Sammy Emile (se pronunţă: IMIL) este încă deranjat de diferenţa de fus orar, dar a declarat că îi place oraşul, îi place mâncarea şi că i-a plăcut susţinerea publicului. Speră ca în câteva zile de somn să se acomodeze cu fusul orar.
Andrei Căpuşan a mai jucat o jumătate de sezon la noi la începutul anului 2011, dar s-a reîntors cu zâmbetul pe buze. El speră să facă o figură frumoasă la Mureş.
Lázár László se reîntoarce în ţară după un sezon petrecut în Ungaria şi este foarte mulţumit că a ajuns la o echipă unde se doreşte performanţă şi vede că acest club este condus cu cap.
Un alt nou sosit, Polyák László vine tot din Ungaria, are cetăţenie dublă, maghiară şi română şi a declarat că deocamdată echipa arată frumos, ca şi oraşul de altfel.
Programul echipei BC Mureş va cuprinde mai întâi antrenamente acasă, apoi stafful tehnic şi jucătorii se vor deplasa într-un cantonament la Sovata. Primele meciuri de pregătire sunt programate la sfârşitul lunii august, la Memorialul Tordai Elemer din Sibiu, apoi va urma un turneu la Tîrgu-Jiu, Cupa Mureşul între 11-13 septembrie de pe teren propriu, şi încă un turneu amical.
Astăzi a avut loc o întâlnire cordială între tigrii şi susţinătorii echipei, fără prea mult protocol, prezentarea oficială a echipei pentru sezonul următor va fi la Cupa Mureş.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.