BC Mureș pierde în deplasare cu Rilski Sportist

Bc mures (5)Cele două echipe au început timid partida, iar sfertul unu se termină cu avantajul nostru 13-17. Imediat după reluare gazdele marchează în foc continuu, reuşind să marcheze de două ori de la distanţă prin Barnette, fostul jucător al Clujului. Primul coş din actul secund îl reuşim după 2,30 prin Ivanovic, scorul devenind 20-19. Jelenic tine echipa pe spate în minutele acestea şi bulgarii greşesc enorm de mult. 26-23 în minutul 15. Gazdele reuşesc un run de 11-0 noi nu reuşim să marcăm din nici o poziţie. Ivanovic sparge gheaţa cu doar 6 secunde înaintea pauzei. Cele două echipe merg la cabine cu un avantaj de 10 puncte pentru gazde: 35-25.

La pauză raportul recuperărilor este de 23-13 pentru gazde, iar noi n-am reuşit decât o aruncare de trei puncte din 8 încercări. Repriza a doua a început cu un coş al lui Ravenel, la care Mladenovic a răspuns cu trei coşuri, două prin slam-dunk. În minutul 23 ajungem la şapte puncte de gazde, dar Calhoun readuce gazdele la 9 puncte. Tigrii reuşesc un reviriment prin jocul excelent al lui Mladenovic, care a marcat de câte ori a avut posibilitatea. O triplă al lui Mitchell (a doua a tigrilor) aduce Mureşul la doar trei puncte distanţă, dar Bozov face diferenţa de cinci pentru ultima pauză. Bulgarii au jucat cu cinci americani ultimele minute ale sfertului trei.

Barnette marchează primele puncte ale ultimului sfert prin libere, dar Mitchell răspunde tot cu două puncte. Bozov readuce bulgarii la 9 puncte prin două libere, dar Jelenic în sfârşit reuşeşte o triplă. După două schimburi de coşuri, liberele lui Ivanovic ne readuc la 5 puncte cu 4,43 înainte de final. Jelenic are şi el două libere marchate iar la următorul atac avem şansa să egalăm, dar mingea alunecă din mâna lui Ivanovic. Tot Ivo este cel care menţine echipa la trei puncte după un contraatac perfect. Ultimele două minute încep cu cinci puncte avantaj pentru Rilski, Ivanovici marchează doar una dintre libere, iar printr-un tip-in tot al lui ajungem la 68-66 pentru gazde. Brown aduce egalarea cu 43 de secunde înainte de final. Ravenel marchează doar a liberă după faultul lui Peciukas şi Srecko Sekulovic cere time-out cu 23 de secunde înainte de final. 69-68. Peciukas ratează aruncarea şi Georgiev închide tabela cu o singură liberă marcată.

BC Mureş pierde onorabil după sfertul doi slab şi ajunge la 1-2 ca şi adversarii de astăzi. Rilski Sportist – BC Mures 70-68 (13-17, 22-8, 18-23, 17-20)

Sursa: BC Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.