BC Mureș se pregătește de primul meci acasă

baschet club muresReturul contra Sibiului se va desfăşura sâmbătă, 28 septembrie de la ora 19,00. „Chiar dacă a existat solicitarea de transmisiune pentru vineri a returului din primul tur a Cupei României, din păcate sala este ocupată la momentul respectiv, aşadar meciul se va desfăşura conform programului iniţial”, a spus preşedintele BC Mureş, Cornel Lungu. Despre returul din primul tur a Cupei, preşedintele Cornel Lungu a spus: „Din păcate am avut parte de câteva accidentări la început de drum, dar şi un virus a trecut peste echipă. Sperăm ca măcar doi dintre cei trei, care au lipsit în meciul tur, să revină sâmbătă pe parchet”.

Antrenorul Srecko Sekulovic a mai adăugat: „Mladenovic şi Ciric au reluat antrenamentele, dar încă nu-i forţăm, nu vrem să ne asumăm riscuri prea mari, cum nu am vrut să ne asumăm riscuri foarte mari nici în prima partidă, când am fi putut utiliza pe Ciric. Confruntarea de la Sibiu a fost una grea pentru noi, deoarece nu am putut conta pe câţiva jucători, iar acest lucru m-a forţat să folosesc o rotaţie scurtă. Dar am fost mulţumit cum am jucat acea partidă, am încercat să rămânem alături de sibieni, ceea ce am şi reuşit, am avut meciul în mână, am fi putut câştiga dacă am fi avut şi un pic de noroc, dar am obosit la final”.

Despre retur, antrenorul tigrilor a spus: „Va fi un meci total diferit faţă de tur, va fi prima noastră prezenţă într-un meci oficial pe teren propriu în noul sezon, şi sperăm ca publicul să ne ajute la fel de mult, cum ne-a ajutat şi în campionatul trecut. Am fost un pic dezamăgit, fiindcă nu au venit într-un număr foarte mare la Cupa Mureşul, dar sper să fie alături de noi sâmbătă, şi sunt convins că împreună vom reuşi să remontăm acest handicap de 6 puncte şi să ne calificăm mai departe”.

În tur a fost: CSU Atlassib Sibiu – BC Mureş 84-78

Sursa: BC Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.