BC Nova Vita a pierdut lamentabil la Alba

La Sfârșitul săptămânii trecute (sâmbătă) BC Nova Vita Tîrgu-Mureş a pierdut în deplasare, cu scorul de 69-54 (18-13, 27-15, 13-14, 11-12) în faţa formaţiei CSU Alba Iulia, într-o partidă din etapa a XVIII-a a Diviziei A de baschet feminin. Fele selecţionerului Stacey Nolan au început slab și au continuat așa până la sfârșitul meciului, CSU Alba Iulia a condus în permanență, la un moment dat conducând cu 22 de puncte. Procentajele de reuşită la aruncările de 2 puncte (51% Alba Iulia faţă de 35% Tîrgu-Mureş), respectiv, ale celor de 3 puncte (29%-19%) relevă acest lucru.

Au evoluat

Cea mai bună jucătoare a celor de la Nova Vita a fost Cherrise Graham, autoare a 24 de puncte (la care se adaugă şi 2 recuperări). Ea a fost secondată de Veronica Hicks (16 puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă).
Pentru BC Nova Vita au mai evoluat : Cristiana Cutaş (6 puncte, o recuperare, 4 pase decisive), Dragana Gobeljic (4 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive), Catherine Scanlon (2 puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive), Bojana Vulic (2 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive) şi Alexandra Cutaş (o pasă decisivă).
BC Nova Vita a suferit, astfel, a patra înfrângere în sezonul regulat şi, cu cele 32 de puncte, ocupă momentan locul 3 în clasament. În cadrul rundei a XIX-a, fetele vor înfrunta în această săptămână, 1 februarie, pe teren propriu, pe SCM Craiova.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.