BC Nova Vita este lider!

Nova Vita s-a impus pe teren propriu, cu 77-41 (25-3, 15-10, 21-16, 16-12) în faţa formaţiei Olimpia Brașov, într-o partidă din etapa a XXI-a a Diviziei A. Meciul a fost de la Început la discreția fetelor noastre, care s-au impus clar, încă din primul sfert. Tot restul întâlnirii a însemnat un galop de sănătate și un bun prilej pentru antrenorul Stacey Nolan de a exersa niște scheme de joc. Au lipsit două din ,,piesele grele” ale angrenajului gândit de selecționerul primei reprezentative a României: pivotul Bojana Vulic și fundașul Cherrise Graham.

S-au remarcat

Cea mai bună jucătoare a noastră în victoria cu Brașovul a fost americanca Veronica Hicks (25 de puncte, 8 recuperări, 7 pase decisive). Ea a fost secondată de sârboaica Dragana Gobeljic, autoare a unui nou double-double (16 puncte şi 14 recuperări, la care se adaugă şi 5 pase decisive). De asemenea, s-au mai remarcat americanca Catherine Scanlon (11 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive), dar și surorile Alexandra (8 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă) și Cristiana Cutas (7 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive).
Adina Pop a contribuit și ea cu 5 puncte, o recuperare și două pase decisive.
Pentru BC Nova Vita au mai evoluat Bartha Borbala (3 puncte), Iohanna Borșan (două puncte și o recuperare) și Paraidi Tekla.

BC Nova Vita a obţinut, astfel, a șaisprezecea victorie în sezonul regulat şi, cu 36 de puncte (20 de jocuri), ocupă pentru moment primul loc în clasament. În cadrul rundei a XXII-a, fetele noastre vor susține un test foarte dificil și vor înfrunta în această săptămână, miercuri, 15 februarie, de la ora 16, în deplasare, campioana BC ICIM Arad.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.