Bere gratis vizitatorilor la Fabrica din Sânsimion!

Pe pagina de socializare a Fabricii de bere din Sânsimion, a apărut o postare în care se spune că drept mulţumire pentru susţinerea şi simpatia arătată conducerea fabricii vă invită să vizitaţi şi să gustaţi Adevărata bere din Ciuc. Iată mesajul:

„Dragi prieteni, ne-am tot gândit cum am putea să vă întoarcem toată dragostea ce ne-aţi arătat-o. Am ajuns la concluzia ca în semn de recunoştinţă să deschidem porţile fabricii şi să vă invităm să ne vizitaţi fabrica, fără bilet de intrare, invitaţie valabilă până la sfârşitul anului în curs. Dacă trăiţi prin zonă, sau sunteţi în trecere, veniţi să vedeţi ce şi cum facem, cum producem din cele trei ingrediente Berea Adevărată. Doar din apă, malţ şi hamei, fără pasteurizare şi fără conservanţi! Berea e din partea casei , iar colegii noştri vă vor călăuzi cu drag prin fabrică şi vă vor răspunde întrebărilor. Vă aşteptăm cu drag. Pentru programaree să o contactaţi pe colega noastră  Tófalvi Margit (Pixi) la numărul de telefon +40755 030 895.

Totodată se menţionează că numele berii a fost modificat în Adevărata Bere Interzisă din Ciuc, dar calitatea a rămas aceeaşi.

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.