Bicicliştii şi-au pierdut răbdarea aşteptând pistele promise

În jur de 20 de biciclişti s-au prezentat azi la primăria Tîrgu Mureş pentru a depune câte o cerere pentru realizarea pistei pentru ciclism. Persoanele care s-au întâlnit la registratura Primăriei s-au organizat pe pagina de socializare, dar fiecare şi-a redactat singură cererea, chiar şi în limba maghiară. Fiecare şi-a exprimat doleanţa în cererea depusă: unii au solicitat alcătuirea unui comitet responsabil cu realizarea pistelor de biciclete, alţii au argumentat cu asigurarea unui aer mai puţin poluat prin crearea acestor piste. Toate cererile au fost preluate la registratură, au primit număr de  înregistrare şi li s-a promis petiţionarilor că vor primi răspuns la solicitările lor.

Organizatorul acţiunii, Kádár Balázs a declarat pentru reporterii Radio Tîrgu Mureş că au fost trataţi cu amabilitate la registratură. „Scopul acţiunii noastre este atragerea atenţiei, pentru că promisiuni am avut deja. Chiar a  fost realizat un proiect concret pentru amenajarea reţelei de piste de ciclism, în 2010,ca voluntar am participat şi eu, când Easy Rider a realizat acest amplu proiect, un proiect foarte frumos realizat, ce a rămas însă nefinalizat, pentru că bucăţelele de piste nu sunt potrivite pentru ciclism”, a explicat organizatorul acţiunii de azi.

Consilierul primarului, Claudiu Maior a declarat la întrebarea presei că există un proiect pentru piste de biciclete, dar deocamdată nu au fost alocaţi bani pentru asta.

EM

Sursa RTM

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Să se facă o pistă de biciclete,Sancraiu de Mures -strada Barajului-piața Libertăți .Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.