Burlacu şi Başa, coalizaţi împotriva primarului

Coaliţia transpartinică dintre PNL şi PD-L Sighişoara funcţionează impecabil de mai bine de un an şi, privind în urmă, vom descoperi şi care a fost conjunctura care a făcut posibilă această alianţă. Adrian Burlacu, consilier local din partea PNL, şi senatorul PD-L Petru Başa au interese economice şi „strategice” care i-au adus în poziţia de aliaţi. Dar să apelăm la istoria recentă a politicii de pe Târnava …

Başa şi cablul, senatorul şi contractele

Ca proprietar al unicului provider de televiziune prin cablu şi cel mai mare provider de internet din Sighişoara, Petru Başa a creat la Sighişoara un concern de presă de tip monopol pentru Sighişoara, eliminând încet şi sigur toată competiţia prin preţurile de dumping pe care le-a promovat de-a lungul anilor în oraş. Propunând preţuri extrem de mici clienţilor de publicitate pe de o parte, finanţând canalele de media din alte afaceri, senatorul Başa a reuşit să creeze ceea ce toţi politicienii visează: monopol în mass-media. Relaţia senatorului cu Primăria Sighişoara, în speţă primarul Dorin Dăneşan, s-a stricat din startul mandatului de senator şi s-a înrăutăţit ireparabil la sfârşitul lui 2010 după ce Dăneşan a eliberat autorizaţia şi companiei RCS&RDS pentru intrarea pe piaţa media cu propria reţea de distribuţie a canalurilor TV prin cablu. Moment în care Petru Başa a fost nevoit să vândă – foarte probabil la un preţ impus – propria reţea de cablu pentru a evita un război cu cea mai mare şi importantă firmă de profil din România.

Nu trebuie să fii cine ştie ce semizeu al internetului ca să găseşti articolul publicat de Cursdeguvernare.ro în data de 21.01.2011 cu titlul ,,Prietenii statului, episodul II. Lista senatorilor şi contractelor lor” şi să descoperi că ,,Unul dintre senatori înregistrează şi recordul celor mai multe contracte încheiate de un parlamentar român cu instituţii ale statului, devansându-i pe deputatul PDL Silviu Prigoană, care are 547 de contracte, şi pe deputatul PSD Eduard Martin, care are doar 327 de contracte. Este vorba de senatorul PDL de Mureş Petru Başa, cel care are 617 contracte, TOATE atribuite prin încredinţare directă.” Dar asupra acestui aspect vom mai reveni în ediţiile viitoare.

Adrian Burlacu

Trezorerierul PNL Sighişoara este şi consilier local, este şi proprietar al unor firme prin care deţine hotelul KORONA, firma de distribuţie COM Adrandi, apoi mai este acţionar la Adrandi Construct şi Celotrans şi administrator la o serie impresionantă de firme (conform declaraţiei de interese de pe site-ul Primăriei Sighişoara depusă la 28.10.2010): Mirela IMPEX, Steaua Morii, Agresione, ADR Travel şi B&F Security. Adrian Burlacu este cunoscut pentru apetenţa pentru afaceri private şi pentru un simţ al implicării foarte acut când vine vorba e iniţiative private. Ceea ce e un lucru lăudabil, atât timp cât rămân private şi nu caută profit şi interese în detrimentul instituţiilor de stat, al comunităţii prin extensie. Ultimele sale luări de poziţie în cadrul CL Sighişoara, votul dat de consilierii PNL împotriva celor mai sensibile iniţiative ale executivului şi deci alături de consilierii PD-L – duşmani declaraţi ai primarului Dăneşan – arată o apropiere a sa de senatorul Başa, liderul PD-L.

Prin urmare, avem de-a face cu o conspiraţie dezvoltată de un grup de oameni de afaceri care nu mai vor ca Sighişoara să fie condusă de non-afaceristul Dorin Dăneşan.

Şi asta tocmai când…

…Sighişoara a fost nominalizată în finala Marelui Premiu al Consiliului Europei pentru al doilea an consecutiv. Anul trecut a fost finalistă dar a ratat marele premiu pentru că două comunităţi locale de la graniţa franco-germană au reuşit un proiect comun şi s-a considerat asta ca fiind un atu în plus.

Sighişoara a fost propusă la târgul de turism de la Berlin să devină una dintre locaţiile „must see”(obligatoriu de văzut) top 20 pentru germani; şi nu în ultimul rând marile proiecte de dezvoltare a infrastructurii din Cetatea Medievală – fără doar şi poate atracţia principală a zonei – sunt finalizate şi influenţa economică va fi din ce în ce mai importantă în anii ce urmează.

Istrate Manu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

 1. Primarul nonafacerist,ha ha asta hai ca este buna si atunci sporul de avere de unde reiese,sau numai din salariul de primar.D-le ziarist vezi o documentare mai profunda si vino cu un articol privind diferentele de avere.Alta problema daca nu faci afaceri cu statul ce prejudiciu aduci urbei??Nu cumva cineva se desprinde greu de ciolanul primariei la care a ros 12 ani????

 2. Sighisoareanul

  Da cu senatorul Basa a fost o activitate de monopol!!!! Dar sustinerea in campanile din 2000,2004,2008 si mentinerea monopolului timp de 10 ani,desi in campania din 2000 una din promisiunile electorale a fost si spargerea monopolului de cablu,nu a fost a fost o cooperare intre d-l primar si d-l senator,acum cind nu mai avem sustinere din prieteni facem dusmani???CIOLANUL este foarte gustos nu????

 3. Dorinel Danesan

  Probabil iar o sa gasiti,,Punctul” in cutiile postale, ca deh,eu ca primar am contract cu posta romana !!!Cunosteti probabil ziaristi sighisoreni precum Florin Chiorean,Adi Dita,Mihai Soneriu,etc dar de Istrate Manu chiar nu ati auzit pentru ca acesta apare ,din 4 in 4 ani atunci cand am nevoie sa va aduca in fata,,smiorcaielile” mele,ale unui pseudoprimar care imi aduc aminte de voi numai in prag de alegeri.
  Incep deja sa va irit cu aceste articole, in conceptia mea,,studii de caz”prin care pentru unele avantaje,probabil fac din niste anonimi, ziaristi si dintr-o bucata de hartie un asa zis ziar.
  Celeaga urmatoarea combinatie ; ,,ziar”-,,ziarist”-,,primar” ? un singur cuvant :MEDIOCRITATE !!!
  Articole la comanda cu ziaristi de doi lei pentru un primar plangacios si disperat.Da,sunt un primar disperat care m-am invatat sa stau intr-un birou iar altii sa-mi faca munca(sau altele in cazul d-nei Ratiu).Disperat pentru ca nu stiu,nu am fost invatat sa fac nimic si probabil daca pierd va trebui sa ma intoarc la afacerile mele marunte cu instalatii sanitare cu care ma ocupam inainte de a fi,,incoronat ”primar.
  Desi am vrut sa ma victimizez in ultimele doua numere din,,Punctul”mai rau mi-am ,,tras-o”pentru ca am recunoscut ca sunt un primar penal,paracios si plangacios.pentru asta ii datorez mii de multumiri scumpului meu istratel manolea !!!Am si eu un manolea la fel ca Base !
  Va pup,si va dau un pont,daca vreti un primar pe masura voastra si a orasului alegeti: DAN COLCERIU !!!

 4. Intr-o alianta trebuie in primul rand sa ai CUVANT !!!
  Unii nu mai stiu ce inseamna asta sau poate nu au stiut niciodata !

 5. de Burlacu ….toata lumea stie ca e un afacerist penal, care vrea sa mocirleasca pe toata lumea, sa jigneasca, dar…..vai de mama lui!….cand are probleme… fuge la prietenii lui ….rusii…sa se planga, apoi…. cica, …mai aduce vreo doi ospatari de acolo, caci sighisorenii in opinia lui nu sunt buni de nimic….si apoi incepe sa-i manipuleze pe sighisoreni cu promovarea turistica a lui( ca de’ de asta a fost plecat..),(sighisoarenii in opinia mea sunt oameni de caracter, dar sa nu uitam ca Burlacu nu-si are originea din Sighisoara si nici din zona Transilvaniei)…asta e Burlacu! un om de nimic! care isi da importanta, dar nu a facut nimic pentru comunitate, iar cand vrea sa faca cineva ceva, vine el si improasca cu noroi….oare pana la urma cine-i interesat de aceasta zona si de ce?

 6. trec peste jignirile pesonale la care am fost supus aici in zona comentariilor pentru simplul fapt ca le privesc ca pe o pierdere de vreme.
  sa revenim la lucrurile importante. DA … asa e … Dan Colceriu este un tip super ok, foarte DE TREABA. tocmai asta este si marele lui defect. orasul va fi condus de un om de treaba care va fi condus de o mafie penala. Burlacu si Basa vor fi primarii Sighi;oarei, cine nu vede asta este … dar nu ma cobor … isi va merita soarta. Orice poti spune despre Danesan … aproape orice. Numai ca e corupt nu poti spune. ca are defecte, ca ar fi putut fi mai atent la detalii, etc. dar nu avem prea multe puncte de vedere in comun asa ca nu voi insista in prea multe raspunsuri.
  @ andy … voi cerceta dar din cate stiu eu nu e mare lucru de gasit … dar nu exclud surprizele
  @ sighisoreanul …. eu zic ca spargerea monopolului, chiar si dupa 10 ani, e totusi o lovitura grea care a intors foarte multe arme impotriva sa … oare cine e omul si cine cainele?
  @ dorinel … evident esti un liberal pus pe jignit si mistocareala. FLIT! ma respecti, te respect si poate conversam.
  @ interesat … good point … asta e intrebarea schimbi ceva cu ceva mai rau? Astept, de exemplu, un gest al lui Dan Colceriu de excludere din PNL Sighi;oara a tuturor membrilor aflati in zona gri dintre lumea interlopa si cea de protipendada … sa inceapa cu proprietarul de club de noapte si firma de bodyguarzi Adrian Burlacu. pentru lectii sa caute in filiala PNL Reghin, au avut exact aceeasi problema acu cativa ani.

 7. Dl. Danasan este penibil.
  Este penibil prin incrancenarea cu care se tine de scaunul de primar.
  Este penibil prin negarea activitatii penale de la primarie ( una s-a dovedit, urmeaza altele ; sa nu uitam ca au fost prim-ministrii arestati dupa ce nu au mai fost in functii)
  Penibil prin nerecunoasterea manipularii cetatenilor urbei prin campanii electorale platite de camarila de oameni de afaceri onerosi din Sighisoara.
  Penibil prin nerecunosterea faptului ca de fiecare data cand a ajuns primar promitand ste stelele de pe cer, ca dupa ce aulele depe cer alegatorilor pima sa grija a fost aceea de a-si recompenseze camarila de afaceristi care i-au promovat pe cel mai ravnit scaun din administratia locala. Interesele urbei, ale catatenilor .. peste alti 4 ani in care le promitem vrute si nevrute – liceu maghiar Petofi Sandor la Sighisoara – in locul Gimnaziului Aurel Mosora, mai pune cateva planse prin cartiere facan oamenii sa creada ca vor traii in Las Vegas, mai asfalteaza un trotuar ( a se vedea cartierul Saguna – 3 campanii, 3 alei, etc.)
  Haideti sa vedem cati si-au marit conturile pe timpul d.lui Stefanescu si pe timpul administratiei Danasan ? In mintea oamenilor apar doar cateva nume : Mircea Ferezan, Adi Popa, Schuster si cam atat. Gresit dragi alegatori; acestia sunt doar varful aisbergului; in spatele lui Danasan sun multi mai multi trepadusi care si-au rotunjit conturile in toti acesti ani,fara a iesii in fata, dar care contribuie cu multi bani la Danasan pentru campanii electorale, pentru licitatii trucate ( ce licitatii.. atribuiri directe). Si Danasan s-a invatat cu un trai bun pe spatele celor care pun stampila cu ochii inchisi.
  Se increcrede cineva in vasta capacitate manageriala a lui Danasan, care din valutist in Tg. Mures a ajuns peste noapte primar, care nu este capabil sa lege doua cuvinte si sa duca o fraza la sfarsit dupa mintea lui?
  Danasan care facut administratia din primarie o fortareata impenetrabila, iar pentru a obtine un simplu cazier fiscal, trebuie sa iti iei o zi libera de la serviciu, sa te inarmezi cu multa rabdare, si sa stai la coada la vre-o 5 birouri ( asta daca nu ai ghinionul ca la al cincilea birou sa ti se tranteasca usa in nas pentru ca s-a terminat programul cu publicul, sau taman atunci au munca de teren ( cafeaua la bar, shoping,..)) si sa trebuiasca sa mai petreci o zi in ” placuta companie” a angajatilor primariei.
  Il mai vrea cineva primar ????
  Daca discuti cu oamenii de pe strada, nu il mai rea nimeni. Daca te iei dupa sondajele platide de Danasan (din banii primariei – adica a ai nostrii), are 90% din alegatori ( cred cala cei de la sondaje li s-au dat adresele de pe listele de finantatori ai lui Danasan)
  Sighisorenii isi merita conducatorii pe care i-au votat in ultimii 20 de ani. Isi merita soarta prin usurinta cu care s-au lasat dusi de nas, prin usurinta cu care au pus stampila si au votat bunastarea altora, chiar si prin neimplicarea in procesul de vot.
  Apare acum un candidat onest, care a facut ceva in viata lui, pe puterile lui,un candidat despre care nimeni din Sighisoara nu poate spune nimic de rau si care char vrea sa faca ceva pentru sighisorenii din randul carora se trage – Dan Colceriu.
  Dan Colceriu – un candidat la primaria Sighisoarei care, cu o echipa noua, nu vrea decat binele orasului, a locuitorilor Sighisoarei, care nu vrea decat sa lase ceva in urma lui. Care vrea sa fie aproape de oameni, de problemele lor.
  Este normal ca Danasan sa se simta amenitat de aceasta candidatura. este normal sa folosesca banii primariei pentru a comanda articole in ziare, de a le platii si distribui in cutiile postale ale alegatorilor.
  In mediocriatea lui, Danasan chiar crede in aceasta manipulare, chari crede ca sighisorenii vor face la nesfarsit aceeasi greseala – aceea de a pune stampila pe numele lui la vot. O vor pune, dar pe stampila va scrie „EJECT”

 8. Pingback:Subiectele săptămânii 11-18 martie în presa județeană « Sighişoara Freelance Reporter

 9. Dorinel Danesan

  Stimate dl.Manu,nu trebuie sa fii afiliat unui anume partid in acest oras pentru a scrie un comentariu,,la misto”cum spuneti d-voastra.Dar, asa am considerat pe moment ca trebuie sa comentez ultimele d-voastra 2 articole care,in opinia mea(pentru ca stiu ce fel de articole scrieti de obicei intrucat urmaresc ziarul,,Punctul”si am observat ca prezentati cu obiectivitate problemele si evenimentele orasului si cetatenilor sai)au fost tot un fel de,,misto” la adresa publicului sighisorean.Traim in acest oras care stiti ca nu este asa de mare incat fiecare sa nu cunoasca pe fiecare.Sa veniti d-voastra acum si sa ne spuneti ca,,x”ii bun si,,y”ii rau nu mi se pare a fi corect din punct de vedere jurnalistic fata de sighisoreni.Eu stiu ca pe un ziarist il caracterizeaza sau, ar trebui sa-l caracterizeze in primul rand corectitudinea,echidistanta…
  Credeti d-voastra ca noi nu-i cunoastem pe,,eroii”articolelor d-voastra? Dar va rog sa nu dati impresia in articolele d-voastra ca sunteti de partea unuia sau altuia.
  Nu vreau sa vi se para o jignire dar chiar as vrea sa cunosc doar ce studii jurnalistice aveti si unde ati mai activat ca jurnalist pentru ca pe ,,google”nu sunt date,doar ceva despre Cluj,ceva despre,,Ziarul de Mures”.As dori sa stiu daca se poate.
  La fel mi s-a parut interesant aparitia acestor doua articole chiar acum in perioada cand se fac unele jocuri politice in oras iar d-voastra v-ati postat de o parte a baricadei si emiteti pareri personale(iarasi echidistanta jurnalistica)despre cealalta parte.
  Recunosc in parte obiectivitatea dumneavostra in articolele respective dar nu spuneti totul pana la capat despre fiecare si asta deranjeaza.
  Sa va spun si eu o parere a mea ( impartasita de mai multi sighisoreni)avand in vedere ca ii cam cunosc pe cei despre care ati vorbit in cele doua articole:
  – Basa Petru -oportunist( din toate punctele de vedere) venit in PDL pe ,,ultima suta”cu ajutorul lui FGlorea de la Tg.Mures pt.a fi facut senator
  -Dorin Danesan, om bun (in opinia d-voastra)dar NU ESTE DE CUVANT:
  -Adrian Burlacu, om rau (in opinia d-voastra) dar ESTE DE CUVANT;
  Dintre ultimii doi as inclina spre al doilea daca nu ar fi al treilea care ESTE SI OM BUN SI DE CUVANT, iar acesta este DAN COLCERIU !!!Credeti sau vi s-a spus ca acest om poate fi manipulat de cei din jurul sau?
  Ar fi bine sa stati cu el putin de vorba,sa va faceti o parere iar apoi sa il,,etichetati”.M-ati considerat liberal prin faptul ca sunt de partea d-lui Colceriu.Nu,sunt realist si vad in el oportunitatea schimbarii in bine a orasuluiiar despre dl.Danasan ar fi mai bine sa ne arate ce s-a facut in ultimii 12 ani in Sighisoara.
  Dl.Manu sper ca de data aceasta sa nu va mai considerati jignit sau luat la misto si sunt chiar nerabdator sa ascult parerea d-voastra.Va multumesc si va doresc articole mai bune( la fel ca cele anterioare ultimelor doua)!

 10. Oare exista vreo legatura….intre faptul ca, sotia senatorului Basa a fost colega de facultate cu Dorin Florea si sunt buni prieteni?

 11. Oare exista vreo legatura …..intre faptul ca sotia senatorului Basa a fost colega de facultate cu Dorin Florea….si ca sunt buni prieteni?????

 12. buna ziua! deci se poate dialoga si civilizat, ma bucur sa vad asta si va raspund in continuare pentru simplul fapt ca ati facut efortul de a comunica normal. pentru asta va multumesc.
  sa trecem la subiect.
  consider ca danesan are multe puncte slabe dar nu puteti pune la cosul de gunoi al istoriei faptele care se vad cu ochiul liber. Stiu ca se fac afaceri, stiu ca sunt interese, stiu ca nimeni nu e usa de biserica. Si sunt dispus sa cred ca Dan Colceriu r fi un om mai potrivit la conducerea Primariei. Danesan a reusit sa puna la punct cetatea, a reusit sa puna la punct o parte din drumurile importante din oras, a reusit sa gaseasca echilibrul pentru a creste festivalul medieval, a reusit – sincer nu-mi dau seama cum in hatisul de interese locale – sa tina sub control un oras predispus derapajelor in repetate randuri.
  NU este un zeu – aici suntem de acord si stiu si eu o galeata de probleme nerezolvate din sighisoara. Dar e prima data cand STIU ca scenariul inlaturarii sale de la Primarie urmareste interese foarte clare carora Danesan s-a opus si care nu sunt benefice Sighisoarei. Uitati-va putin cate din scandalurile ultimilor 2-3 ani au in substrat tandemul Burlacu-Basa sau pe unul dintre ei. O sa constatati ca, in realitate, ei sunt subiectele sau promotorii acestor „zgomote” publice. Pe fata sau prin manipulare.
  X chiar este rau, poate Y nu e asa de bun. dar pe X il ajuta B si I si K si L si M si N si prea multi din alfabet ca sa-l arunce pe C in fata. Si nu ma convingeti ca C nu este influentat RADICAL de aceia care il sustin. Ar putea fi un primar mai bun? nu stiu. Istoria ne-o va demonstra daca va avea ocazia sa ajunga acolo. pana atunci va spun doar ca majoritatea covarsitoare a oraselor mici si medii sunt „feude” ale catorva oameni bine pozitionati, iar la Sighisoara Danesan nu se mai bucura de sprijinul acestor stapani de tip feudal ceea ce pentru mine este ceva ce merita sprijinit. traiesc la targu mures intr-o structura monolitica in care toti sunt cu unul, si ala unu e voievod. putin echilibru intre puterile locale nu strica. Credeti-ma …

 13. da, aveti dreptate … nu are rost sa ne contrazicem 😉 … ati adus zeci de argumente bine documentate si cifre foarte exacte.

 14. intotdeauna exista legaturi, nimic nu e intamplator …

 15. PS … dumneavoastra ati inceput acest dialog … astept „deconspirarea” dumneavoastra … si va raspund la solicitarile legate de istoria mea de jurnalist … google nu a mintit, asta de inceput.

 16. Dorinel Danesan

  Buna ziua !
  Dl.Manu am aflat din mai multe surse faptul ca dl.Danasan Dorin impreuna cu dl.Fratean Petru nu au fost de acord cu efectuarea unui sondaj in cadrul USL Sighisoara (organizat de Bucuresti sub semnaturile de incredere ale PSd si PNl Sighisoara si cu observatori de la cele 2 partide) pentru a vedea care dintre dansul sau reprezentantul PNL, dl.Colceriu Dan ar avea mai multe sanse in alegerile locale sub umbrela USl.Si nu au refuzat numai acum ci de vreo trei ori cand li s-a pus acest sondaj pe masa negocierilor.
  Ar fi interesant ca in urmatorul articol sa ne spuna ce il face sa refuze acest sondaj?
  Ce se face acum prin Sighisoara, fiecare dintre partide (PDL,PSD,PNL) sunt sondaje proprii nicidecum sondaje cu care sa vii apoi la negocieri.Sunt sigur ca in sondajele proprii fiecare candidat al partidului are 80-90% voturi.Asa ca adunand aceste procente ne-ar da undeva la 240-270%???!!!
  Accentuez ,de ce nu este de acord dl.primar cu sondajul de la centru, sub semnatura de incredere si observatori proprii? Poate aflati dumneavoastra.Va multumesc !

 17. ne-am intors in anii "90 cand AFACERIST= BANDIT si NONAFACERIST=SARAC SI CINSTIT si toate astea dupa 22 de ani in care Afaceristii v-au platit salariile

 18. lumea se schimba…ambitile se schimba….toti vor sa copieze fara sa-si dea interesul,fara sa stie….Cred ca din acei ce copiaza fara a avea nici o inclinatie cu domeniul in care ar vrea sa se "imbogateasca" ,fara a vrea sa invete,au rezultata acei AFACERISTI=BABDITI.

 19. Marius Hirtoaga

  afacerist nu inseamna bandit…. dar bandit = bandit…. sa fim seriosi

 20. afacerist din functia de primar = bandit, non-afacerist din functia de primar = sarac si cinstit (asta suporta dezbatere) …. sa ne intelegem si sa nu facem confuzii … cititi atent va rog si nu interpretati gresit ce a vrut autorul sa spuna …

 21. va informez de indata ce voi afla despre acest refz. INFORMATIA CERTA la ora actuala (pe care am reusit sa o confirm din mai multe surse) este ca in urma medierii ce a avut loc la Bucuresti intre PNL Mures si PSD Mures pe tema oraselor Sighisoara si Ungheni s-a stabilit clar efetuarea de sondaje de opinie in cele doua localitati ia cel mai bine plasat candidat va reprezenta USL.
  O alta INFORMATIE CERTA este ca intre PSD Mures si PNL Mures nu mai exista dialog real de ceva vreme dar nu numai pe subiectele Sighisoara si Ungheni, ci pe mai multe subiecte, astfel ca Sighisoara si Ungheni sunt blocate …. DECI, dl Dorinel (si cu asta incheiem conversatia pentru ca, sper, am argumentat destul si v-am arata ca sunt de buna credinta) Sighisoara nu este buricul lumii in aceasta ecuatie si daca va detasati putin si priviti situatia putin mai amplu o sa observati ca nu tot ce zboara se mananca.
  Apropo, Iulian Sarb, un alt mare caracter sighisorean, a demisionat din PSD, va incerca sa „colecteze” cat mai multi tineri PSD si va incerca o candidatura ca sa fure de la …. Dan Colceriu cumva? NU NU … vor sa fure voturi de la Tine, Dorinele … cu ajutorul partenerului sau de asociatie „culturala” Petru Basa.
  ……….. o da …. imi place cand toti mafiotii se unesc pentru a cuceri un oras. e frumos sa privesti cum e asediata o cetate … o seara placuta 😉

 22. Basa si Burlacu sa mai stea si deoparte ca au,, facut ,, destul(e) si sa suporte consecintele competentei , Sighisoara are nevoie de mult mai mult decat afaceri murdare de care stiu foarte bine sa se ocupe cu totii ganditi-va si la imaginea noastra pe care o avem…ca lasa de dorit, cred ca ar trebui sa fiti satui domnilor…fara cuvinte

 23. hai sa-i lasam deoparte pe burlacu sau basa sau nu mai stiu cine…..ideea e ca trebuie dat jos DANESAN!!!!!!!!!!cel care a promis multe pentru sighisoreni si nu a facut mai nimic

  JOS DANESAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!omul fara caracter

 24. vai, tare :)) toate comentariile "anonime", doar mie mi se par pamflet? :)))
  @sorin ratiu, bine punctat!
  cum si au facut oamenii aia banii, respectiv basa si burlacu, e talentul lor de intreprinzatori, deci, treaba lor! in rest noi putem doar sa i invidiem, in plus nu au nici o datorie fata de comunitate, nu trebuie sa si imparta bunurile cu nimeni, nu au obligatia de a promova orasul sau de a ajuta pe cineva, mai mult decat oricare dintre noi. nu mai traim in comunism ca sa trebuiasca sa fim cu totii egali si n ideologie si la buzunar. cat priveste coruptia in structurile de stat, e alta treaba!

 25. Dany Colceryu

  @ Dany

  …ai uitat sa mentionezi ca averea mea cinstita a inceput sa se mareasca dupa cand am vandut strungurile de la nicovala, chiar dupa revolutie.Nu mai tin minte exact, au trecut multi ani, dar ///parca ii vad : vechi, casate…ahhhhh…si cele noi, venite…oare… sa schimbam placutele intre ei????Hai sa….Auziti, ce faceti cu strungurile vechi????…

 26. accipiter gentilis

  Este adevarat: Danesan a fost si este un primar mediocru. Si lipsit de cuvant pedeasupra. Alternativa este, insa, mult mai proasta. Colceriu este marioneta tandemului de pomina Burlacu&Basa. Nici unul din cei trei nu dau doi bani pe Sighisoara si nici pe sighisoreni. Dealtfel, cel putin doi dintre ei nu sunt sighisoreni (si Burlacu si Basa sunt venituri sudiste). Toti trei au interese clare de afaceri, fiind „operatori in turism”. Toti trei au un trecut asupra caruia planeaza suspiciuni inclusiv de natura penala. Daca orasul va incapea cu totul pe mana lor, va fi vai si amar. Veti vedea atunci hotii si abuzuri…
  Concluzia: votati Danesan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.