Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

bursa-locuri-de-muncaProiectul „Drumul spre succes” cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Drzvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni” are in derulare Activitatea 4.4 – Organizarea bursei locurilor de munca pentru absolventi.

In zilele de 19 si 20 martie 2013 se organizeaza cate o bursa a locurilor de munca in fiecare oras din care provin liceele partenere implicate in proiect. La Tg.Mures activitatea se va desfasura in data de 20.03.2013, intre orele 14.00-18.00 in foaierul expozitional al Centrului Cultural Mihai Eminescu din Tirgu-Mures, str. N.Grigorescu, nr. 19.

La Zalau activitatea se va desfasura in data de 19.03.2013, intre orele 14.00-18.00 in Sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Salaj – P-ta 1 Decembrie 1918, nr. 1.

La aceasta activitate participa elevii din grupul tinta din ultimul an de liceu ruta directa si progresiva care vor putea sa-si gaseasca un loc de munca, daca sunt interesati in aceasta directie, sau pot sa-si puna in aplicare, pe viu, abilitatile dezvoltate in cadrul sedintelor de consiliere in ceea ce priveste prezentarea la un interviu in vederea obtinerii unui loc de munca. Agentii economici implicati in activitate sunt cei care ne sunt parteneri in desfasurarea stagiilor de pregatire practica a elevilor, precum si alti agenti economici care au obiectul de activitate legat de calificarile pe care le urmeaza elevii din grupul tinta.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.